MKE Ankaragücü Başkanı Koca: “Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez” MKE Ankaragücü Başkanı Koca: “Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez”

22-24 Eylül tarihlerinde Bolu'da özel bir yapımcı şirketi tarafından "Oyunculuk ve Sinema Kampı" düzenlendi. Gerçekleştirilen kampta geleceğin oyuncu adayları doğayla iç içe atmosferde eğitim almaya başladı. Teorik ve pratik uygulamaların kolajlanarak aktarıldığı kampta eğlenceli etkinliklerle dersler veriliyor. Kampa katılan ünlü duayen oyuncu Altan Erkekli, oyuncu adaylarına bilgi ve birikimlerini aktararak "Her işin başı sevmek" olduğunu ifade etti.

"Kültür merkezi lüks değil, bir ihtiyaçtır"


Bir nebze olsun bilgi ve birikimini gelecek kuşaklara aktarmanın kendisine mutluluk verdiğini belirten Altan Erkekli, "Bugüne kadar öğrendiklerimi bir nebze olsun benden sonraki kuşaklara aktarabilirsem ne mutlu bana diye düşünerek Bolu'ya geldim. Gençlerin sanat, oyunculuk, tiyatro işene profesyonelce girmelerini çok istiyorum. Gençlerin yeterince sanatlarını aktarabilecekleri mekanların, oluşumların çoğalması gerekiyor. Yerel yönetimlerin park yapmak, suyu kontrol etmek gibi görevleri, zorunlulukları varsa kültür merkezlerini çoğaltmakta gerekmektedir. Kültür merkezi lüks değil, bir ihtiyaçtır. Bu durumu göz önüne alarak gençlerin kendi sanatlarını, benliklerini var edecekleri yerleri yerel yönetimlerden yapmalarını canı gönülden istiyorum. Özel kuruluşların destek vererek, sponsor olarak gençlerimizin sundukları eylemlere sanat eylemlerinin çoğalması adına katkı sağlamalarını, onları heveslendirmelerini istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA