Diziler Ne Zaman Başlayacak?

2024 yeni sezon öncesi, dizilerin başlangıç tarihleri izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Haziran ayında birçok dizi sezon finali yapmıştı ve gündüz kuşağı programları yeni sezonlarına başladı. Şimdi ise izleyiciler gözlerini dizilerin yeni sezon tarihlerine çevirdi.

2024 2025 Yeni Sezon Diziler Ne Zaman Başlayacak (2)

Diziler genellikle yeni sezonlarına Eylül ayında başlıyor. Her ne kadar tüm diziler aynı hafta başlamasa da, çoğunun başlangıç tarihleri birbirine yakın oluyor. Bu nedenle, pek çok dizinin Eylül ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

2024 2025 Yeni Sezon Diziler Ne Zaman Başlayacak (3)

Peki diziler ne zaman başlayacak? İşte Kızılcık Şerbeti, Bahar, Yalı Çapkını, Kızıl Goncalar, İnci Taneleri, Kuruluş Osman ve diğer dizilerin yeni sezon tarihleri…

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Ne Zaman 2024-2025?

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Ne Zaman 2024 2025

Geçtiğimiz sezon dram ve entrikanın yoğun olduğu dizilerden Kızılcık Şerbeti, sezon finalinde kaos ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekti. Finalde, Görkem'in balkondan düşmesi büyük ilgi toplarken, Giray’ın gerçek hayatının ortaya çıkışı seyircileri şoke etti. İki sezonu geride bırakan dizi, 13 Eylül Cuma günü üçüncü sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

İlginizi çekebilir;

Kızılcık Şerbeti Dizisi| Kızılcık Şerbeti gerçekte kimi anlatıyor?

Bahar Dizisi Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2024-2025?

Bahar Dizisi Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2024 2025

Dilan Polat'tan gölge paylaşımı! Dilan Polat'tan gölge paylaşımı!

Show TV’de geçen sezon başlayan ve bir kadının kendini bulma mücadelesini konu alan dizi, son bölümde Timur'un yaptığı hataları telafi etmek için Bahar'a böbreğini vermeyi kabul etmesiyle dikkat çekti.

Bahar Dizisi Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2024 2025-1

Sezon finalinde ise ameliyat sırasında Bahar’ın durumu riskli bir hal alırken Timur’un da kalbinin durduğunu izledik. Seyirciler heyecanla yeni sezonu beklerken, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un, senaryosunu Ayça Üzüm'ün üstlendiği Bahar dizisi, çekimlere başladı ve 2. sezonu 24 Eylül 2024'te ekrana gelecek.

İlginizi çekebilir;

Bahar Dizisi Konusu ve Oyuncuları | Bahar Dizisi Hangi Diziden Uyarlandı?

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2024-2025?

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2024 2025-1

Kızıl Goncalar geçen sezona tartışma yaratan konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla damgasını vurmuştu. Gold Film’in NOW için çektiği fenomen dizi Kızıl Goncalar 30 Eylül Pazartesi günü 2. sezonuyla izleyiciyle buluşacak.

İlginizi çekebilir;

Özgü Namal Kızıl Goncalar Dizisiyle 10 Yıl Sonra Geri Dönüyor! Özcan Deniz ve Özgü Namal Dizinin Başrollerinde!

Yalı Çapkını Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2024-2025?

Yalı Çapkını Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2024 2025

Geçtiğimiz sezonun dikkat çeken yapımlarından Yalı Çapkını'nda son bölümde yaşanan olaylar sonrasında sosyal medyada Seyran'ın akıbeti merak konusu olmuştu. Korhanlar Konağı’nda bolca dram, kaos ve entrikanın yer aldığı geçen sezonun ardından, dizinin yeni sezonu 13 Eylül Cuma günü başlayacak.

İlginizi çekebilir;

Yalı Çapkını Gerçek Hikayesi: Yalı Çapkını Hangi Kitaptan Uyarlama?

Gönül Dağı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2024-2025?

Gönül Dağı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2024 2025

"Mezarı içinde taşıyana mezar gerekmez Ciritçi Abdullah… Kefeni ruhuna biçene kefen gerekmez…" sloganıyla tanıtılan Gönül Dağı'nın 5. sezonu, 7 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de TRT1'de izleyiciyle buluşacak.

İlginizi çekebilir;

Gönül Dağı Nerede Çekiliyor? Gönül Dağı Gerçekte Var Mı?

Gönül Dağı Yeni Sezon Oyuncuları, Gönül Dağı Dizisinden Ayrılanlar Kimler?

İnci Taneleri Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2024-2025?

İnci Taneleri Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2024 2025

Kanal D’nin popüler dizisi İnci Taneleri, 30 Mayıs'ta yayınlanan 17. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Eylül ayının gelmesiyle pek çok dizi ekranlara geri dönüyor, ancak İnci Taneleri'nin yeni sezon yayın tarihi henüz netleşmedi. Dizinin eylül ayının 2. haftasında geri dönmesi bekleniyor. Konuyla ilgili kesin bilgi geldiğinde haberimizde paylaşılacak.

İlginizi çekebilir;

İnci Taneleri Dizisi Yayından Kaldırılıyor Mu? Uyarlama Mı? Konusu ve Oyuncu Kadrosu…

Taş Kağıt Makas Ne Zaman Başlayacak 2024-2025?

Taş Kağıt Makas Ne Zaman Başlayacak 2024 2025

“Taş Kağıt Makas” dizisinin yeni sezon hazırlıkları hızlandı. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Burak Yörük’ün rol aldığı MF Yapım imzalı diziden Hande Ataizi sezon sonunda ayrılmıştı. Sevilen diziye Hande Doğandemir dahil oldu. Başarılı oyuncu diziye avukat Güneş rolüyle dahil oldu ve kulislerden sızan bilgilere göre Harun(Ozan Güven) ile aralarında bir ilişki yaşanacak. Yeni sezon çekimlerinin 25 Ağustos’ta başlayacağı duyurulan dizinin 18 Eylül Çarşamba günü yayınlanacağı duyuruldu.

İlginizi çekebilir;

Taş Kağıt Makas Dizisi Konusu Ve Oyuncuları | Taş Kağıt Makas Uyarlama mı, Nerede Çekiliyor?

Sandık Kokusu Ne Zaman Başlayacak 2024-2025?

Sandık Kokusu Ne Zaman Başlayacak 2024 2025

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci ve Uğur Yücel'in başrollerini paylaştığı diziye, yeni sezonda çeşitli hikayeler ve karakterler eklenecek. Dizinin yeni sezonu 18 Eylül Çarşamba günü izleyiciyle buluşacak.

İlginizi çekebilir;

Sandık Kokusu Dizisi | Sandık Kokusu Oyuncuları ve Konusu Nedir? Sandık Kokusu Yasaklanacak Mı?

Arka Sokaklar Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak 2024-2025?

Arka Sokaklar Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak 2024 2025

28 Haziran 2024 Cuma günü ekranlara veda eden Arka Sokaklar dizisinde krizler yaşanmaya devam ediyor. Diziyi 18 sezondur yöneten Orhan Oğuz’un vedası çok konuşuldu. Oyunculara ve set ekibine veda eden Orhan Oğuz yeni sezonda yer almayacak. Dizinin oyuncu kadrosunda herhangi bir değişikliğe gitmesi beklenmiyor.

Şevket Çoruh’un diziye tekrar katılmasıyla beraber eski havanın yakalandığı dizinin yeni sezonunda yapımcılığını D Media üstlenecek. Sezon açılışlarını hep Eylül ayının ikincisi haftası yapan Arka Sokaklar dizisi yeni sezona da 2024 yılının Eylül ayının ikinci haftasında yapacağı tahmin ediliyor.

İlginizi çekebilir;

Arka Sokaklar Mesut ölmedi mi, geri mi dönüyor? Şevket Çoruh kimdir? Kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Kuruluş Osman Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak 2024-2025?

Kuruluş Osman Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak 2024 2025

ATV'de yayınlanan ve reyting rekorlarını kırmayı başaran tarihi dizi Kuruluş Osman için yeni sezon (6. sezon) dizi severler tarafından heyecanla bekleniyor.

Kuruluş Osman yeni sezon tarihi şimdilik bilinmiyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama geldiği vakit haberimize ekleyeceğiz.

İlginizi çekebilir;

Kuruluş Osman Dizisi Konusu, Oyuncuları| Türkiye’nin En Pahalı Dizisi Kuruluş Osman Hangi Dönemi Anlatıyor?

Mehmed: Fetihler Sultanı Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak 2024-2025?

Mehmed Fetihler Sultanı Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak 2024 2025

Son bölümde Sultan Mehmed, İstanbul’un fethi için zorlu bir mücadeleye girişmiş ve Dimitria Kalesi’nin fethinde büyük zorlukları aşmıştı. Şimdi İstanbul’a odaklanan Sultan Mehmed, önündeki tek engel olan Orhan ile yüzleşmek zorunda. Konstantinos’un direnişi ve Türklerin İstanbul’a yerleşmesine karşı koyması, gerilimi artıran unsurlar arasında. 

Mehmed: Fetihler Sultanı 2. sezonu 17 Eylül Salı günü izleyiciyle buluşacak.

İlginizi çekebilir;

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi konusu ve oyuncuları | Mehmed: Fetihler Sultanı nerede çekiliyor?

Kirli Sepeti Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak 2024-2025?

Kirli Sepeti Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak 2024 2025

Kirli Sepeti dizisi, yenilenen hikâyesi ve oyuncularıyla 8 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşacak. Kadroya katılan oyuncularla etkileyici bir fragmanı paylaşılan dizi, pazar günlerine yine damga vuracağının sinyallerini verdi. Diziye Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel başta olmak üzere birçok oyuncu veda etmişti.

Ece Erdek Koçoğlu ve Azime Kanal’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin kadrosundaki Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun’a yeni sezonda Özge Özder, Pelin Karahan, Ayça Erturan, Emre Karayel, Tugay Mercan, Yusuf Çim, Gizem Kala, Sıla Gözüm eşlik edecek.

İlginizi çekebilir;

Kirli Sepeti Dizisi Konusu, Oyuncuları | 3 başrol birden gidiyor! Serkay Tütüncü neden ayrıldı?

Yabani Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak 2024-2025?

Yabani Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak 2024 2025

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği sevilen dizi Yabani'nin yeni sezon tarihi, dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor.

Now'da sevenleriyle buluşan dizi 36. bölümüyle sezon finali yaparak izleyicisine kısa bir süreliğine veda etmişti. Yekta Torun'un kaleme alacağı ve Filiz Adıgüzel'in yöneteceği ses getiren dizi Yabani'ye yeni sezonda 5 yeni oyuncu katılacak.

Cumartesi günleri yayınlanan Yabani'nin yeni sezon ilk bölümü 14 Eylül Cumartesi günü izleyicisi ile buluşacak.

Bu yazımızda diziler ne zamanbaşlayacak sorusunu tüm dizileri tarihleriyle cevapladık.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz