Show TV’de kendi adını taşıyan Didem Arslan Yılmaz’la Asla Vazgeçme programının sunucusu olan ünlü haber spikeri, her gün izleyicileriyle buluşuyor. Radyo Televizyon bölümü çıkışlı olan Didem Arslan Yılmaz, Türk medyasına yer etmiş isimlerden biri.

Yıllardır ekranlarda yer alan, sunuculuğu ve yorumlarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü sunucunun özel hayatı da mercek altına alınıyor. Merak edenler için Didem Arslan Yılmaz evli mi sorusuyla birlikte diğer araştırılan detayları da yanıtladık.  

Didem Arslan Yilmaz Evli Mi 6

Düğündeki dansöz gösterisi sosyal medyada gündem yarattı! 'Damadın kafası karıştı' Düğündeki dansöz gösterisi sosyal medyada gündem yarattı! 'Damadın kafası karıştı'

Didem Arslan Yılmaz Evli Mi?

Didem Arslan Yılmaz’ın mesleğindeki azimli yolculuğunun yanı sıra; bir anne ve eş olarak da karşımıza çıkıyor.  

Didem Arslan Yılmaz, aynı sektörde bulunduğu Kürşat Yılmaz ile evlidir. Çiftin evlilik tarihi hakkında kesin bilgiler bulunmamakla birlikte internete yansıyanlar arasında 2010 yılında dünyaevine girdikleri yer almaktadır.

Didem Arslan Yilmaz Evli Mi 5

Didem Arslan Yılmaz’ın Eşi Kürşat Yılmaz Kimdir?

Her gün ekranlardan evimize konuk olan Didem Arslan Yılmaz, özel hayatını magazinden ve kameralardan uzakta yaşıyor. Bu sebeple de sık sık Didem Arslan Yılmaz evli mi sorusu, izleyicileri tarafından merak ediliyor.

Gözlerden uzak eşinin kim olduğu da sık sık araştırılıyor. Fakat bir isim benzerliğinden dolayı bu konuda sık sık yanlış anlaşılmalar oluyor. Kürşat Yılmaz isminde bir suç örgütü liderinin olması, kafa karışıklığına yol açıyor.

Didem Arslan Yılmaz’ın eşi Kürşat Yılmaz hakkında edindiğimiz sınırlı sayıdaki bilgi ise şöyle…

Yüksek öğrenimini İstanbul’daki Marmara Üniversitesi’nden almıştır. Mezun olmasının ardından gazetecilik kariyerine başlamıştır.

Kendisiyle karıştırılan isim sebebiyle Didem Arslan Yılmaz’ın eşi ne iş yapıyor diye merak edilmiştir. Yılmaz, ünlü gazeteciler olan Uğur Dündar ve Reha Muhtar ile Arena ve Ateş Hattı programlarında çalışmıştır. Star TV, Kanal D, Show TV gibi televizyon kanallarında haber müdür olarak çalışmıştır.

Habertürk TV’de haber koordinatörlüğü yapmış ve bir dönem internet sitesinin yönetiminde de görev almıştır. 2015 yılında ilk baskısı Girdap Yayınevi tarafından yapılan ‘Bir Deniz Hikayeis’ adlı kitabın da yazarıdır.

10 yılı aşkındır Didem Arslan Yılmaz ile evlidir ve bir kız çocuğu babasıdır.

Didem Arslan Yilmaz Evli Mi 4

Didem Arslan Yılmaz Kimdir?

Türk haber spikeri, sunucu ve muhabir olarak bilinen Didem Arslan Yılmaz aslen Sivaslıdır. 1974’de İstanbul’da doğmuştur. Kasım Arslan ve Makbule Arslan’ın çocuğudur. Lise eğitimini Kadıköy Kız Lisesi’nde almıştır. Sonrasında İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümünü kazanmış ve 1992’de bu bölümden mezun olmuştur.

Mezun olduğu sene Flash TV’de haber sunmaya başlayarak televizyon karine ilk profesyonel adımı atmıştır. Ardından Kanal D’ye geçmiş ve muhabir olarak görev almıştır. Bu süreçte sunduğu programlar arasında ‘Çalar Saat’ ve ‘Serdar Cebe’yle Hafta Sonu Haberleri’ vardır.

2000’li yılların başında Uğur Dündar’ın ekibine girmiş ve Star TV’de çalışmaya başlamıştır. 2004 yılına geldiğinde Habertürk’te Haber Sahası programını sunmayı üstlenmiştir.

Didem Arslan Yılmaz’ın sunuculuk yaptığı bazı programlar şu şekildedir:

  • Hayata Bağış Kampanyası
  • 13 Ajansı
  • Gün Ortası
  • Türkiye’nin Nabzı
  • Didem Arslan Yılmaz’la Asla Vazgeçme

Bu programlarda gösterdiği başarıları sayesinde birçok ödül de aldı. Didem Arslan Yılmaz’ın ödülleri aşağıdaki gibidir:

  • 2015 - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti: Başarı Ödülü (Kaçak Ambulanslar haberi ile)
  • 2013 – Yeni Yüzyıl Üniversitesi: Yılın En İyi Tartışma Programı kategorisi İletişim Ödülü (Türkiye’nin Nabzı programı)
  • 2014 – TV Haber Etik Ödülü (Türkiye’nin Nabzı programı)
  • 2015 – 21. Altın Objektif Ödülleri, Savaş Ay Özel Ödülü (Türkiye’nin Nabzı Programı)

Didem Arslan Yilmaz Evli Mi 2

Didem Arslan Yılmaz Kaç Çocuğu Var?

Özel hayatını kameralardan uzak tutmayı başaran Didem Arslan Yılmaz’ın Kürşat Yılmaz ile olan evliliğinin öğrenilmesinin ardından çocuğu olup olmadığı da merak ediliyor. Yılmaz çiftinin Mina adında bir kız çocuğu vardır.

Kaynak: ÖZLEM SUCU