Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'e geldi. Bu yıl üçüncüsü İzmir'de düzenlenen etkinliğe katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çiğli Havaüssü'nde camide öğle namazını kıldıktan sonra TEKNOFEST alanına gelerek burada binlerce ziyaretçiye hitap etti.

Erdoğan (4)

“Ne yaptıysak sizin için, sizin istikbaliniz için yapıyoruz”

Siyaseti gençlerle yaptıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Biz 40 yılı aşkın süredir siyasetin içindeyiz. Hayatımız boyunca ülkemiz ve milletimiz için hayırlısını yapma mücadelesini verdik. Siyaset yolculuğunun tüm safhasına gençlerle geldik. Hangi görüşe, kökene sahip olursa olsun, bu ülkenin gençleriyle her zaman iftihar ettik. Kimseyi yaşam biçimi, kılık kıyafeti, inancı, kimliği doğrultusuyla ötekileştirmedik. Dayatmacı, baskıcı değil, tüm vatandaşlarımız ile gençlerimizin özgürlükçü alanını geliştirmeyi amaçladık. Ne yaptıysak sizin için, sizin istikbaliniz için yapıyoruz."

Erdoğan (2)

“İzmir'i gerçek belediyecilik ile tanıştırmakta kararlıyız”

"İktidara giden yolu milletin iradesi yerine terör örgütleri ile işbirliklerinde arayanlara çok iyi bir ders verdik” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tavrımızı hizmetten, doğrudan yana kullandık. İnşallah 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bu kazanımları daha da ileri taşıyacağız. İzmir başta olmak üzere fetret devri yaşayan belediyelerimizin tekrar hak ettiği hizmetle buluşması sağlayacağız. Buna hazır mıyız? İzmir, İstanbul, Ankara buna hazır mı? İzmirlinin iradesini çantada keklik görenlerin işi bundan sonra daha zor. İstismar siyaseti ile gemisini yürütenlere hep birlikte yeter diyeceğiz. İzmir'i gerçek belediyecilik ile tanıştırmakta kararlıyız. Bu şehrin yatırım ve eser siyasetine ihtiyacı var. Bunu ancak biz yaparız. Bu noktada bir milat olmasını diliyorum” diye konuştu.

Erdoğan (3)

Kılıçdaroğlu'ndan gündemi sarsan ifadeler: 'Evet demek doğru değil! Kılıçdaroğlu'ndan gündemi sarsan ifadeler: 'Evet demek doğru değil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından, TEKNOFEST'te çeşitli kategorilerde derece yapan yarışmacılara ödüllerini takdim etti.

Kaynak: İHA