Hocaoğlu, ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı | 5 bin fotoğraf arasında 2. seçilen fotoğrafın hikayesi… Hocaoğlu, ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı | 5 bin fotoğraf arasında 2. seçilen fotoğrafın hikayesi…

Ay Yayınları bünyesinde çıkan eserlerin ikisi çevre kirliliği ile ilgili biri çocuk şiirleri olarak ve dördüncüsü de otobiyografi/hikaye şeklinde okuyuculara sunulmuştur.

Gazetemizi ziyaret ederek yeni eserlerini hediye eden Gündüz Aydın “Çocuklar için yapılan her şey geleceğimize yatırımdır. Çocuklarımıza okuma alışkanlığı bilinci vermek ve onları iyi, doğru ve güzel bir şekilde yönlendirmek için yazdığım kitaplarıma 4 adet yenisini eklemenin mutluluğu ve sevinci içindeyim. Çevre kirliliği bilincini arttırmak için Yiğit ve Karabaş Martı ile Zeynep ve Arkadaşları adlı iki kitabımla, kısa ve akıcı şiirlerden oluşan Bebeğe Çağrı adlı kitabımın yanında öğretmenlik yaptığım yıllardaki hatıraları anlatan Kırkdelik isimli kitabı dördünü birden aynı anda yayımladım.

Gündüz Aydin

Daha önce çocuklar için yayımladığım kitaplarım bilhassa ilkokul öğrencileri tarafından büyük ilgi görmüştü. Bu ilgi beni yeni eserler yazmaya teşvik etti. İlkokullarda yaptığım imza günleri ve yazar buluşmalarında kitaplarım öğrencilerle aramızda sevgi bağı oluşturdu. İlkokul birinci sınıftan itibaren çocuklar okudukları kitabın yazarı ile tanışmanın sevinci ile adına imzalanan kitapları heyecan ile okuyorlar. Bu da okuma alışkanlığı kazandırmaya katkı sağlamaktadır. Bir yandan kitaplarım çocuklara ulaşırken bir yandan da yeni eserler yazmaya devam ediyorum. Büyük özenle yazdığım bu 4 yeni eserim çocuklarımıza armağan olun. Onların sevinci, mutluluğu ve başarısı bizleri gururlandırmaktadır. Hedefim temiz bir dünyada sevgi yüklü güzel çocuklarla yarınlarımızı daha yaşanılabilir”

Muhabir: Behzat Akcan