Arazi sulamada yeni teknolojiyi ayağınıza getiren Egesun Enerji, Taşınabilir mobil güneş enerji sistemleri ile çiftçiye büyük kolaylık sağlarken, Çiftçi arazisini sularken cebinden ne elektrik nede mazot parası harcayacak. Kullananların memnun olduğu Taşınabilir mobil güneş enerji sistemleri için çiftiler tüm çiftçileri Egesun Enerjiye davet ediyor.  

I M G 6967

Egesun Enerji’den Mahmut Çil beraberinde Elektrik Mühendisi ve Teknik Müşavir Mehmet Erdoğan, sistemlerin memnuniyeti ve sipariş teslimi için çiftçilerle buluştu.

 “ÇİFTÇİLERİMİZİ BU SİSTEME DAVET EDİYORUZ”

I M G 6985

Güneş enerji panellerinin çiftçiye sağladığı kolaylık ve tasarruflar hakkında bilgiler aktaran Egesun Enerji’den Mahmut Çil, çiftçileri bu sistemi kullanmaya davet ederek şunları söyledi; “Mobil sistemli panelimiz var. Burada ki müşterimizin arazisinde 2 adet mobil sistemiz bulunmakta. Her bir mobilde 16 tane 560 watt güneş paneli bulunmakta. 2 mobilin çalışma gücü 15 beygirlik oranında pompaya göre ayarlanmış. Sabahtan, akşama kadar çalışmakta. Bu panellerimiz özel paneldi. + 50 Derece sıcağa dayanabilen, yakıt tüketmeyen, fatura getirmeyen panel sistemidir. Müşterimiz Davut beye bizleri tercih ettikleri için teşekkür ederken, tüm çiftçilerimizin bu sistemi kullanmaya davet ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

 ÇİFTÇİ MEMNUNİYETİ

I M G 6977

Sistemden memnun olduğunu dile getiren çiftçi Davut Karataş ise, “ Tarla sahibi olarak arazimizde sulama yapıyoruz. Mobil güneş enerjisi panel sisteminde gayet memnunuz. 32 adet panelimiz var. Burada 3 aydır sulama yapıyoruz. Bu sistemle birlikte günlük 12-13 dönümlük bir alanda sulama yapıyoruz. Biz çiftçi olarak bu sistemden oldukça memnunuz. Egesun Enerji’ye de teşekkür ederim” dedi. 

SIFIR FAİZLİ DESTEKLEME

I M G 6972

Egesun Enerji’yi tercih eden bir başka kullanıcı olan Zeki Kılnç’a mobil güneş enerjisi panel sitemi teslim edildi. Teslim sırasında panelin özellikleri ve destekleme konuları gündeme taşınarak çiftçiye çağrıda bulunuldu.

I M G 6990

Güneş enerjisi panel sistemleri için Ziraat Bankası tarafından çiftçinin sıfır faiz oranıyla desteklendiğini işarete eden Mahmut Çil, “Müşterimiz olan Zeki Kılınç’ın 10 beygirlik taşınılabilir mobilini teslim ettik. Zeki kardeşimiz, devletimizin sunduğu teşviklerden ve Ziraat Bankasının sunduğu sıfır faiz, 5 yıl krediden kullanma imkanlarından yararlandı.” diye konuştu.  

“MOBİL SİSTEMİ TAVSİYE EDİYORUZ”

I M G 7010

Mobil panel sisteminin özelliklerini sıralayan Mahmut Çil, “Taşınabilir mobil sistemimiz, her iki yöne eğim alabiliyor ve  çiftçilerimiz daha iyi kullanabilmesini sağlıyor. Kullandığımız 625 watt çift yönlü panel. Yani panelin en son çıkan modelidir bu sistem. Talebimiz herkesin bu panelden tercih etmesi. Çünkü, verimi çok güzel. Daha az sayı ile daha çok verim alabiliyoruz. Sistem açılınca 10 metreye 8 metre 40 cm uzunluğunda oluyor.” 

“100 DÖNÜMÜ 1 LİRA HARCAMADAN SULUYORUZ”

I M G 7008

İkinci mobil enerji panel sisteminin teslimini alan tarım üreticisi Zeki Kılınç’da  kendisine ait 100 dönümlük tarım arazisini sulamak için mazot ve elektrik parasından kurtulduğunu ifade ederek, “Ziraat Bankasından sıfır faizle almış olduğum kredi ile birlikte aldığım mobil taşınılabilir güneş enerjisi sisteminden çok memnunum. Bu mobil araç ikinci aldığım araç. 100 dönüm araziyi sulamak için günde 60 litre mazot harcıyorduk. Bu sistemle  1 lira mazot ve elektrik parası vermeden sulama işlemlerini tamamlıyoruz. Bu anlamda Egesun Enerji’ye de teşekkür ediyoruz.” dedi.

 Egesun Enerji’ ye Zafer Mahallesi 20. Sokak. K:1 No:6/102 Salihli- Manisa adresinden ve 0236 712 12 00 iletişim numarasından ulaşabilirsiniz.

I M G 7015

Fetullah Gülen öldü, kavga başladı... Örgütün sahip olduğu parayı kim yönetecek? Fetullah Gülen öldü, kavga başladı... Örgütün sahip olduğu parayı kim yönetecek?

I M G 7009

I M G 7008

I M G 7007

I M G 7003

I M G 6994

I M G 6982

I M G 6977

I M G 6971 

Muhabir: ONAY OZAN