Cem Yılmaz'dan Yine Dudak Uçuklatan Rakamalar

Cem Yilmaz Standup Bilet Fiyatlari

Türkiye'nin önde gelen komedyenlerinden Cem Yılmaz'ın CMXXIV standup gösterisi için fiyatlar belli oldu.

850 TL'den başlayarak VIP kategorisinde 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. Cem Yılmaz’ı en önden izlemek isteyen hayranları, 10 bin TL'yi ödemeyi göze almak zorunda.

Cem Yılmaz'ın Yeni Gösterisi Ne Zaman?: CMXXIV Nerede?

Cem Yilmaz Cmxxiv Bilet Fiyatlari

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen ve yok satması beklenen yeni gösteri tarihleri belli oldu. İlki 31 Ekim'de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde gerçekleşecek.

Ünlü komedyenin Kasım ayı için açıklanan yeni gösteri tarihleri ise 6 Kasım ve 25 Kasım olarak bilinmekte.

Standart Biletler Daha Uygun: İşte Cem Yılmaz'ın Bilet Fiyatları

Cem Yilmaz Bilet Fiyatlari 4

Düğündeki dansöz gösterisi sosyal medyada gündem yarattı! 'Damadın kafası karıştı' Düğündeki dansöz gösterisi sosyal medyada gündem yarattı! 'Damadın kafası karıştı'

Biletler satışa çıkar çıkmaz her zaman olduğu gibi yine büyük ilgi gördü. VIP biletler, 10 bin TL'lik fiyatıyla dikkat çekti. 10 bin TL'yi duyan hayranlar diğer kategorilerdeki daha da merak ettiler. İşte Cem Yılmaz'ın bilet fiyatları...

  • 1. Kategori: 5.500 TL
  • 2. Kategori: 3.500 TL
  • 3. Kategori: 2.750 TL
  • 4. Kategori: 2.250 TL
  • 5. Kategori: 1.750 TL
  • 6. Kategori (En düşük fiyat): 850 TL

Bilet fiyatlarındaki bu çeşitlilik, izleyicilerin bütçelerine uygun seçenekler sunarken, yine de dudak uçuklatan fiyattaki VIP biletlerin yoğun ilgi görmesi Cem Yılmaz’ın sahnedeki başarısının ne denli büyük olduğunu bir kez daha gösteriyor denebilir.

Dudak Uçuklatsa da Yok Satıyor

Cem Yilmazin Cmxxiv Gosterisinin Bilet Fiyatlari.png

Bilet fiyatlarının yüksek olmasına rağmen, Cem Yılmaz'ın sahnesine olan yoğun ilgi devam ediyor. İlk biletlerin satışa çıkmasıyla birlikte, birçok kategorideki bilet hızla tükendi.

VIP kategorisi özellikle Yılmaz’ı en yakından izlemek isteyen seyirciler için gözde bir seçenek oldu. Komedyenin standup başarısını dudak uçuklatsa da yok satan biletleriyle de az çok ölçebiliyoruz.

Cem Yilmaz Bilet Fiyatlari 3.Jpg

Kaynak: ÖZLEM SUCU