Salihlililerin gönül rahatlığıyla et ve et ürünlerini alabilecekleri mekân Can Aile Kasabı, Cumhuriyet Mahallesi, Menderes Caddesi 5. Noter yan tarafında düzenlenen açılış töreniyle kapılarını hizmete açtı. Açılış törenine Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Samet Balgönül, Can ailesi, Can ailesi yakınları, sevenleri ve vatandaşlar katıldı.

DSC_0466

“KENDİ ÜRÜNLERİMİZ, HELAL KESİM”

Açılış öncesi iş yeri hakkında bilgi veren Abbas Can; “Salihlili vatandaşlar neden bizi tercih etmeli diye soracak olursanız açmış olduğumuz yeni iş yerimizde Salihli halkına kendi çiftliğimizde yetiştirdiğimiz büyükbaş ve küçükbaş hayvanların et ürünlerini kullanıyoruz. Her bir ürün helal kesimle ve tamamen güvenilir bir şekilde müşteriye sunuyoruz” ifadelerinde bulundu.

DSC_0484

“HİJYEN BİZİM İÇİN İLK SIRADA”

Ürünlerin müşteriye sunumuna kadar süreçteki ilk prensiplerinin hijyen olduğuna dikkat çeken Abbas Can; “Gerek besi alanındaki kesimlerde, gerekse de etin müşteriye ulaşımdaki sürece kadar temel yaklaşımımız hijyen. Biz kendi evimize götürüp, kendimiz yiyecekmişiz gibi hijyene bu şekilde titizlikle önem vermekteyiz” ifadelerine yer verdi.

DSC_0460

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

İşletmelerindeki bulunan ürünlerin geniş bir ürün yelpazesine olduğuna vurgu yapan Abbas Can; “İşletmemizde kendi hazırladığımız vatandaşın gönül rahatlığıyla yiyeceği sucuklarımızı da vatandaşın denemesini istiyoruz. İnanın bu lezzeti hiçbir yerde bulamayacaklar. İşletmemizde tüm et ve sakatat çeşitlerinin yanı sıra tavuk ve ürünleri ile yumurta satışımızla da vatandaşın hizmetindeyiz” dedi.  Can ayrıca kendilerine 0534 713 7176 numaradan ulaşabileceklerini de kaydetti.

DSC_0454

Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy da açılışta bol ve bereketli kazançlar dileklerinde bulundu. Yapılan dua ile Can Aile Kasabı hizmete kapılarını araladı.

DSC_0457

Açılış etkinliğinde ayrıca katılım sağlayanlara yemek ikramında bulunuldu.   

DSC_0503

DSC_0497

20 Eylül Cuma Manisa Elektrik Kesintileri | İşte Planlı Kesinti Olacak İlçeler... 20 Eylül Cuma Manisa Elektrik Kesintileri | İşte Planlı Kesinti Olacak İlçeler...

DSC_0446

DSC_0444

DSC_0439

DSC_0433

DSC_0432

DSC_0431

Kaynak: Onay Ozan