Bu ay bitmeden aşkı bulmak veya romantik hayatınızı geliştirmek istiyorsanız keyif aldığınız aktivitelere katılmayı, yeni deneyimlere ve bağlantılara açık olmayı düşünün; çünkü aşk hiç beklemediğiniz bir anda gerçekleşebilir!

İşte Kasım ayı için burçları aşk hayatında neler bekliyor sorusunun cevabı…

Kasım'da; Terazi, Yengeç, Başak ve Kova Burçlarının Aşk Hayatı

Terazi burcu, Yengeç  burcu, Başak burcu, Kova burcu… Kasım ayı bitmeden aşka hazır olun!

Sevgililer için tektaş yüzük yolda ve evlilik gündemde olacak… Teklif edecekler nasıl teklif edeceğini, teklif bekleyenler ise nasıl ‘Evet’ diyeceğini planlayabilir

Tesadüf karşılaşmalar yaşanabilir, geçmişte sizi kandırmış biriyle yüzleşme gerçekleşebilir İlişkinizin dinamiğine bağlı olarak şu anda varlığını koruyan flörtle ilerleme görünüyor

Platonik aşk yaşayanlar veya eski sevgilisini bekleyenler… Uzun süredir beklediğiniz kişi yakında sizinle iletişime geçebilir

burc-uyumu

Kasım'da; Balık, Yay, Oğlak ve Aslan Burçlarının Aşk Hayatı

Balık burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Aslan burcu… Aşk hayatında küçük sürprizlere hazır olun!

Sevgilisi olanlar için partnerlerinizden gelebilecek bir hediye bu ay sizi çok mutlu edecek. Ayrılık yaşadığınız flörtünüz ya da eski sevgiliniz varsa, geçmiş ilişkilerin enerjisinden bu ay arınabilirsiniz

Yalnızlar için ise yeni tanışmalar görünüyor. Aklınızda olmayan birine karşı aniden çekim hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu sebeple ikilem kafa karışıklığı yaşama söz konusu olabilir

burclar için aşk

Kasım'da; Koç, Boğa, Akrep ve İkizler Burçlarının Aşk Hayatı

Koç burcu, Boğa burcu, Akrep burcu,  İkizler burcu… Bekar olanlar Kasım ayı  sizin ayınız olacak!

Günlük burç yorumları: 16 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 16 Eylül 2024

Bu ay platonik olunan kişi ile iletişim halinde olabilirsiniz ve mevcut ilişkide ciddileşmek için adım atabilirsiniz, bir adım bekliyorsanız bu adımı atmak biraz da sizin elinizde.

Bu ay yeni biriyle tanışmanız söz konusu olabilir, bir süredir yalnızsanız veya ilişkilerinizde sonuç yalnızlıkla sonuçlanıyorsa bu yeni tanıştığınız kişi hayatınızda bir süre olacak gibi görünüyor.

Stalklanmak merak edilmek duygusu ve stalklamak merak etmek duygusu yoğun olabilir bunun ilişkinize ve size zarar vermemesine dikkat etmelisiniz.

burclar

Burçlara Kasım Sonu İçin Aşk Önerileri

Aşkın karmaşık ve kişisel bir mesele olduğunu unutmayın. Aşk, burçlarına bakılmaksızın herhangi iki kişi arasında gerçekleşebilir. Astrolojiyle ilgileniyorsanız ve kasım ayında hangi burçların aşık olma şansının yüksek olduğunu bilmek istiyorsanız burçlar arasındaki uyumu düşünebilirsiniz.

Burç Uyumu

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım) ve Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): Bu su burçları derin bir duygusal bağa sahip olma eğilimindedir ve son derece uyumlu olabilir.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık) ve Koç (21 Mart - 19 Nisan): Bu ateş burçlarının her ikisi de maceracı ve bağımsızdır, bu da heyecan verici ve tutkulu bir ilişki yaratabilir.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim) ve Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos): Bu hava ve ateş burçları genellikle romantizme olan sevgiyi paylaşırlar ve güçlü, tutkulu bir bağa sahip olabilirler.

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs) ve Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): Bu toprak işaretleri pratik ve güvenilirdir, bu da istikrarlı ve besleyici bir ilişki yaratabilir.

burc yorumu

Burç Uyumu Tablosu

Akrep Yengeç Derin ve yoğun duygusallık ön planda bir ilişki.
Yay Koç Heycanlı ve tutkulu bir ilişki.
Terazi Aslan Güçlü ve tutkulu bağ hakimiyetinde bir ilişki.
Boğa Başak İstikrarlı ve besleyici bir ilişki.

Kaynak: ÖZLEM SUCU