“Yeniden göreve talibim”

Türkiye, siber güvenlik teşkilatı kuracak Türkiye, siber güvenlik teşkilatı kuracak

S.S. 18 Nolu Salihli Üzüm Tarım Satış Kooperatifinin olağan genel kurulu 20 Kasım’da gerçekleştirilecek. Genel kurul öncesi mevcut başkan Mustafa Bulut, yeniden göreve talip olduğunu söyledi. Salihli Tariş Üzüm Kooperatif ortaklarına seslenen Bulut “Uzun yıllardır çiftçi dostu köklü bir kurum olan Salihli Tariş Kooperatifinde görev aldım ve ortaklarımıza en iyi hizmeti sunmak için çabaladım” dedi.

IMG_3670

“Bulut ve ekibinden Ferhat Şen’e tam destek”

“Üst birliğimizin desteği olmadan bu hedeflere ulaşmak zor oluyor” diyen Bulut “Üst birlikte süren saltanatı kaldırmak için mevcut başkan Ali Rıza Türker’in karşısında aday olan Ferhat Şen ve genç kadrosunu sonuna kadar destekleyeceğimizi siz değerli ortaklarımızla paylaşıyoruz. Sizlerin desteğiyle, kooperatifimizi daha güçlü bir hale getirmek için buradayız. Yılların deneyimi ve genç bir kadro ile birlikte Salihli Tariş’i daha parlak bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyoruz. Sizlerden aldığımız destekle, Salihli Tariş’i istediğimiz yere taşıyabiliriz” diye konuştu.

“Genel kurula beyaz liste ile katılıyoruz”

Genel kurula beyaz liste ile katılacaklarını belirten Bulut “Siz değerli ortaklarımıza, genel kurulda beyaz listeye destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Kaynak: Behzat Akcan