Bir Gece Masalı Dizisi Konusu Ve Oyuncuları

ATV'nin dikkat çeken dizisi "Bir Gece Masalı," izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. "Hercai"nin senaristi ve "Sen Anlat Karadeniz" in yönetmeninin iş birliğiyle hazırlanan dizi, başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine topluyor.

Bir Gece Masalı Dizisi

Başrollerinde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un olduğu yeni dizi Bir Gece Masalı, ilk bölümüyle reyting sıralamasında tüm kategorilerde ilk 3’e girmeyi başardı. Sezona bomba gibi bir giriş yapan Bir Gece Masalı dizisi konusu ve oyuncuları hakkında tüm merak edilenlere değindik. İşte detaylar…

Burak Deniz Ve Su Burcu Yazgı Coşkun Yaş Farkı

Bir Gece Masalı Dizisi Konusu Nedir?

Bir Gece Masalı dizisi konusu ve oyuncuları yazımıza ilk olarak dizinin konusuyla giriş yapalım.

Bir Gece Masalı Dizisi Canfeza Kim

Bir Gece Masalı'nın konusu, Komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza'nın imkansız aşk öyküsüdür. Mahir ile Canfeza'nın aşkı, Pamukkale'nin büyülü atmosferinde başlayacak, İstanbul'da Asaf Bey'in konağına kadar uzanacaktır.

Bir Gece Masalı Dizisi Uyarlama Mı

Mahir'in babası, Denizli'de bir suikast sonucunda şehit edilir. Genç komiser, yirmi yıl sonra babasının katilinden intikam almak için Denizli'ye gelir. Fakat burada aşkı bir Yörük kızında bulacağından habersizdir.

Bir Gece Masalı Neyi Anlatıyor

Mahir, aşık olduğu kıza Şehrazad ismini takar. Bir yandan Şehrazad'ı arar, bir yandan babasının katilini. Katili ise Kilimci Kürşat'ın kızının düğününde bulacaktır.

Bir Gece Masalı Dizisi Konusu (3)

Ancak henüz bilmese de bu düğün Mahir'in hayatının sonsuza kadar değişeceği ve bir gece masalının başlayacağı yerdir.

Bir Gece Masalı Dizisi Konusu (2)

Bir Gece Masalı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Başrollerinde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un olduğu yeni dizi Bir Gece Masalı kadrosunda birçok güçlü isim bulunuyor. Gürkan Uygun ve Mesut Akusta gibi usta oyuncuların yer aldığı Bir Gece Masalı dizisi oyuncu kadrosu aşağıdaki gibir;

  • Burak Deniz - Mahir Yılmaz
  • Su Burcu Yazgı Coşkun - Canfeza
  • Gürkan Uygun - Kürşat Kilimci
  • Mesut Akusta - Raşit Kara
  • Özlem Türkad – Süreyya Yılmaz
  • Eren Vurdem – Selim Allame
  • İrem Altuğ – Sevde Yılmaz
  • Ecem Çalhan – Sıla Haroğlu
  • Rüçhan Çalışkur - Afet Yılmaz
  • Kenan Bal - Asaf Yılmaz
  • Nazan Diper (Maviş Dadı)
  • Kerem Aslanoğlu Ferman Yılmaz
  • Emel Çölgeçen (Gülizar Yılmaz)

Bir Gece Masalı Dizisi Oyuncuları (1)

Bir Gece Masalı dizisi konusu ve oyuncularını öğrendik. Şimdi karakterleri tanıyalım…

Bir Gece Masalı Dizisi Hangi Kanalda

Bir Gece Masalı Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Burak Deniz - Mahir Yılmaz

Bir Gece Masalı Mahir

Komiser Mahir Urfalı sözünün eri bir komiserdir. Şehit çocuğu olan Mahir, babasının intikamını almak için yıllardır beklemektedir ve Denizli’ye bunun için gelir.

Su Burcu Yazgı Coşkun - Canfeza

Bir Gece Masalı Canfeza

Canfeza Kürşat Kilimci’nin kızıdır. Babasının günahlarını bilen ve asla babasına güvenmeyen akıllı bir kızdır.

Canfeza karakterine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun hakkında detaylı bilgi sahibi olma için "Su Burcu Yazgı Coşkun Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kilosu Kaç?" yazımıza göz atabilirsiniz.

Gürkan Uygun - Kürşat Kilimci

Bir Gece Masalı Kürşat

Yusuf Dikeç’e Bollywood’dan büyük teklif! Yusuf Dikeç’e Bollywood’dan büyük teklif!

Kürşat Denizli’nin zengin ailelerinden birinin oğludur. Karakteri tam oturmamış bir karakter olan Kürşat gücü ve parayı çok önemsemektedir. Kürşat Denizli’nin en büyük iş adamlarından biridir. Sadece halı satarak bu zenginliğe ulaşmamıştır; uyuşturucu kaçakçılığı yapmaktadır.

Mesut Akusta - Raşit Kara

Bir Gece Masalı Raşit

Raşit Kara Organize Şube Başkomiseridir. Ayrıca Mahir'in manevi amcası ve dostudur.

Özlem Türkad – Süreyya Yılmaz

Bir Gece Masalı Süreyya

Mahir'in annesi, her şeyi. Naif ve hala aşık bir kadın. Kocasının ölümünü kabullenemeyip aklını kaybetmiş.

Eren Vurdem – Selim Allame

Bir Gece Masalı Selim

Aslen Adanalı ancak İstanbul'da işlerini yürüten illegal bir adam. Canfeza'nın nişanlısı. Selim Canfeza’ya aşık tehlikeli bir adamdır. Canfeza’nın babası Kürşat ile uyuşturucu kaçakçılığı yapmaktadır.

İrem Altuğ – Sevde Yılmaz

Bir Gece Masalı Sevde

Sıla'nın halası. Yılmaz ailesinin küçük gelini.

Ecem Çalhan – Sıla Haroğlu

Bir Gece Masalı Ecem

Urfa'nın Haroğlu aşiretinin kızı. Mahir'in kuzeni Kemal'in nişanlısı.

Bir Gece Masalı Dizisi Oyuncuları (2)

Bir Gece Masalı Dizisi Nerede Çekiliyor?

İzleyicilere aşk, dram ve entrika dolu bir dünyanın kapılarını aralayan Bir Gece Masalı'nın ilk bölümleri Denizli'nin ve Türkiye'nin turistik noktalarından biri olan Pamukkale'de çekilmiştir. İlerleyen bölümler ise İstanbul'da Asaf Bey konağında çekileceği biliyor.

Bir Gece Masalı Dizisi Ilk Bölümde Neler Oldu

Bir Gece Masalı Dizisi Uyarlama mı?

Senaryosunu ise Eda Tezcan kaleme aldığı yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu Bir Gece Masalı dizisinin uyarlama olup olmadığı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bir Gece Masalı Dizisi Mahir Kim

Bir Gece Masalı Dizisi Hangi gün, Hangi Kanal?

Sezona bomba gibi bir giriş yaparak reyting sıralamasında tüm kategorilerde ilk 3’te yer alan Bir Gece Masalı dizisi Salı günü akşamları ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Bir Gece Masalı Dizisi Oyuncuları (3)

Bir Gece Masalı Dizisi İlk Bölümde Neler Oldu?

Babası görev yeri Denizli'de bir suikast sonucunda şehit edilen Mahir, yirmi yıl sonra bir komiser olarak babasının katilinden intikam almak için şehre döner. Ancak şehre geldiği ilk gün mistik bir şekilde tanıştığı güzeller güzeli bir Yörük kızına aşık olur. Adını bir türlü öğrenemediği bu masal perisi gibi kıza Şehrazad ismini takar.

Bir Gece Masalı Dizisi (1)-1

Bir yandan aşık olduğu Şehrazad'ı ararken bir yandan babasının katili Kürşat Kilimci'nin açık vermesini bekleyen Mahir beklediği fırsatı Kürşat'ın kızının düğününde yakalayacağını anlar. ,Ancak henüz bilmese de bu düğün Mahir'in hayatının sonsuza kadar değişeceği ve bir gece masalının başlayacağı yerdir.

Bir Gece Masalı Oyuncu Kadrosu

Aşık olduğu kız Kürşat’ın kızı Canfeza’dır. Ve hiç istemediği bir adamla evlendirilmek üzeredir. İlk bölüm, Mahir’in düğüne gelişi ile heyecanı yüksek bir noktada biterken, tüm gözler Bir Gece Masalı’nın 2. Bölümünde yaşanacaklara kilitlendi.

Bir Gece Masalı Dizisi (2)

Dizinin bölüm sonrasında yayınlanan 2. Bölüm tanıtımı şimdiden merak uyandırdı. Tanıtım yayınlanır yayınlanmaz trendlere girdi.

Bir Gece Masalı Dizisi Konusu (2)

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun Yaş Farkı Ne Kadar?

Burak Deniz 17 Şubat 1991 doğumlu, Su Burcu Yazgı Coşkun ise 15 Nisan 2004 doğumlu. Bu bilgilere göre, Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun arasında 13 yaş fark bulunuyor.

Dizideki partneri Su Burcu Yazgı Coşkun hakkında konuşan Burak Deniz, "İzleyiciler aramızdaki uyumu fark edecek" diyerek, aralarındaki enerjinin ekranlara yansıyacağına inandığını belirtti. Ancak ikilinin arasındaki yaş farkı sosyal medyada yoğun bir şekilde tartışılmaya başlandı.

Bir Gece Masalı Dizisi Konusu (1)

Bir Gece Masalı dizisi konusu ve oyuncuları paylaştık...

Kaynak: Ayşenur Yılmaz