Salihli’nin Kurttutan Mahallesi’nde birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için mahalle halkının katkıları ve Mahalle Muhtarı Süleyman Kaya öncülüğünde düzenlenen keşkekli hayır yemeğine binlerce kişi katıldı.

K A P A K-139

Öğle saatlerinden itibaren başlayan keşkekli hayır yemeğine Salihli başta olmak üzere yakın mahalle ve ilçelerden de katılım oldu.

Hayir Yemeği̇ (6)

Programa Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri HERMOS Dağcılık ve Doğa Sporları Grubu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hayir Yemeği̇ (5)

Mahalle muhtarı Süleyman Kaya, bu yıl 2.sini gerçekleştirdikleri hayır yemeğine yoğun bir katılım olduğunu söyledi.

Hayir Yemeği̇ (4)

Hayır yemeğini geleneksel hale getirdiklerini kaydeden Kaya, “Bugün burada binlerce vatandaşı bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayır yemeğimize başta Salihli olmak üzere yakın ilçelerden de katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza, yemeğin düzenlenmesinde katkıda bulunan herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Hayir Yemeği̇ (1)

MAHALLEYE HAYRAN KALDILAR

Hayır yemeğine katılan binlerce kişi Kurttutan Mahallesi’nde mimarisi ile dikkat çeken Hasan Ağa Konağı’na hayran kaldı.

Hayir Yemeği̇ (9)-1

Hasan Ağa Konağı’nda bol bol fotoğraf çekilen katılımcılar ayrınca mahallede bulunan ve 300 yıllık olduğu tahmin edilen selvi ağacına da ev sahipliği yapan camiyi görme fırsatı oldu.

Hayir Yemeği̇ (8)-1

Ayşenur Yılmaz ile Sokak Röportajları:  Salihli’deki ev kiraları hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayşenur Yılmaz ile Sokak Röportajları:  Salihli’deki ev kiraları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hayir Yemeği̇ (7)-1

D S C 0228-1

Muhabir: Fatma Uysal