Meksika'nın Mexico City kentinde iki ‘insan dışı’ cesete ait olduğu iddia edilen kalınıtlar dün gerçekleştirilen Meksika Kongresi'nde sergilendi. Gazeteci ve ufolog Jaime Maussan'ın görüntülediği kalınıtların 1000 yıllık olduğu iddia edildi.  

Salihli Kaymakamı Güldoğan, Gaziler Derneğini ziyaret etti Salihli Kaymakamı Güldoğan, Gaziler Derneğini ziyaret etti

Metro haber sitesinden Katherine Fidler’in haberine göre, parlementoda yemin ettikten sonra konuşma hakkı alan Maussan, "Bunlar, dünyadaki evrimimizin bir parçası değil. Bunlar bir UFO enkazında bulunan yaratıklar da değil. Bunlar diyatom (tek hücreli bir yosun türü) ocaklarında bulundu; sonrasında fosilleştiler" dedi. 
İddiaya göre, iki ceset Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi tarafından analiz edilerek kalıntıların insan DNA'sından farklı olduğu öğrenildi. Kalıntıların yalını öğrenmek için radyokarbon tarihleme yöneti kullanıldı.  

"BU GERÇEĞİ BENİMSEMELİYİZ"
Kongrede kalıntılara ait bilgi veren Maussan, 'uzaylı' gerçeğinin benimsenmesi gerektiğini söylerken, "Kamuoyunun insan dışı teknoloji ve varlıklar hakkında bilgi sahibi olmaya hakkı var. Burada insanlığı birleştiren bir konudan bahsediyoruz, bizi ayrıştıran bir konudan değil. Bu geniş evrende yalnız değiliz. Bu gerçeği benimsemeliyiz" diye konuştu. 


ABD'Lİ PROFÖSÖR: UZAYLI TEKNOLOJİSİNE KANIT OLACAK 
Oturuma eski ABD Deniz Kuvvetleri pilotu Ryan Graves ve ABD'nin Harvard Üniversitesi’nden astrofizik profesörü Avi Loeb de katılım sağladı. Prof. Loeb, yaptığı sunumda, güneş sisteminin dışından geldiğine inanılan bir göktaşından alınan kürecikler üzerinde yürüttüğü araştırmaların sonuçlarını paylaştı. Profesör, bunun uzaylı teknolojisinin kanıtı olabileceğini savundu.  


"YALNIZ OLDUĞUMUZU DÜŞÜNEMEYİZ" 
Meksika Kongresi’ne hitaben konuşan Prof. Loeb, "Yalnız olduğumuzu düşünmek kendini beğenmişlik olur” derken, dünyada insanlardan önce başka varlıkların yaşamış olabileceğini öne sürdü.

galeri1-1694603197

Kaynak: TGRT Haber