Bim Zeytin Fiyatları 2024: İnci, Kaanlar, Marmarabirlik Zeytin Fiyatı

Bim Zeytin Fiyatları 2024: İnci, Kaanlar, Marmarabirlik Zeytin Fiyatı

Kahvaltıların vazgeçilmez gıda ürünlerinden olan zeytin, günümüzde enflasyon kaynaklı zamlarla fiyatı en çok artan ürünlerden birisidir. Buna bağlı olarak tüketiciler uygun fiyatlı seçenekleri aramaktadır. Bim zeytin fiyatları 2024 yılında ne kadar oldu? İnci, Kaanlar ve Marmarabirlik gibi markaların çeşitlerine göre açıklıyoruz!

ABONE OL
26 Haziran 2024 17:47
Bim Zeytin Fiyatları 2024: İnci, Kaanlar, Marmarabirlik Zeytin Fiyatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bim’de zeytin fiyatları, genel anlamda A-101 ve Şok Market gibi alternatif pek çok zincir markete göre çok uygundur. İnci markası, Bim’in zeytin markası olarak ön plana çıkarken, Kaanlar ve Marmarabirlik gibi alternatif markaların fiyatları da merak edilmektedir. Bim zeytin fiyatı 2024’te kaç TL oldu? Ne kadar zam geldi? İşte güncel detaylar…

Bim Zeytin Fiyatı Ne Kadar Oldu? İndirim Var Mı?

Bim zeytin çeşitleri, fiyatlarının uygun olması ve lezzet – kalite dengesiyle tüketicilerin en çok araştırdığı ürünlerin başında geliyor. Bim zeytin fiyatları, kampanya ve indirimlerle birlikte piyasadaki en uygun zeytin seçeneği olarak karşımıza çıkmaktadır. Bununla birlikte Bim aktüel kampanyalarında da sıklıkla yer verilen İnci, Kaanlar ve Marmarabirlik zeytin ürünlerinin güncel fiyatları, araştırmalara konu oluyor.

Bim zeytin fiyatı 2024 yılında gelen zamlarla birlikte ciddi oranda yükseldi. Ancak Türkiye geneli zeytin fiyatlarına baktığımızda en uygun seçeneklerden birisi Bim olarak karşımıza çıkıyor. Bim 2 KG zeytin fiyatı İnci markasıyla en hesaplı ürün konumundayken, diğer ürünlerin de tam fiyat listesini paylaşıyoruz. İşte Bim market zeytin fiyatları 2024 listesi…

Bim Zeytin Fiyatları 2024: Tüm Çeşitler ve Markalar

Bim İnci zeytin fiyatı, market kapsamında en çok merak edilen markaların başında geliyor. İnci zeytin markası, 900 gram ve 2 KG’lık seçenekleriyle tüketicilerin en çok beğendiği ürünler arasında yer alıyor. Bununla birlikte Bim’de zeytin fiyatları güncel listesi için aşağıdaki tabloyu kontrol edebilirsiniz.

Bim zeytin fiyatları 2024 yılında marka ve çeşitlerine göre aşağıdaki gibidir:

Bim İnci Zeytin 900 GR Fiyatı215 TL
Bim İnci Zeytin 2 KG Fiyatı299 TL
İnci Zeytin Köy Kırma – Çizik 400 GR79,50 TL
İnci Yeşil Zeytin Fiyatı 400 GR79,50 TL
Bim 1 KG Zeytin Fiyatı (İnci Siyah Zeytin)155 TL
Cem 1 KG Biber Dolgulu Yeşil Zeytin135 TL
Pınar Elit Siyah Zeytin 1000 GR129 TL
Cem 800 GR Doğal Sele Siyah Zeytin135 TL
Marmarabirlik 400 GR Sele Zeytin99,50 TL
Bim Kaanlar Zeytin Fiyatı 1000 GR144,50 TL
Bim Zeytin Fiyatı 500 GR (İnci)99,50 TL
Bim İnci Zeytin Fiyatı 2024 (800 GR)124,50 TL

NOT: Bim’de zeytin fiyatları zam, indirim ya da kampanya gibi uygulamalara göre değişebilecektir. Bundan dolayı fiyatların düzenli olarak bu sayfadan ya da mağazalardan kontrol edilmesi önemlidir.

Bim zeytin çeşitleri ve fiyatlarını markalarına göre detaylı olarak inceleyelim…

1- Bim İnci Zeytin Fiyatı 2024

bim zeytin fiyatları
bim zeytin fiyatları

Bim zeytin fiyatları güncel listesi için en çok merak edilen marka İnci’dir. İnci zeytin markası, sadece Bim marketlerde bulunuyor ve kalitesi, lezzeti, uygun fiyatıyla tüketicilerin gözde seçenekleri arasındadır. Buna bağlı olarak Bim’de İnci zeytin fiyatları da dönem dönem araştırılan başlıklardan birisidir.

Bim İnci zeytin fiyatı 2024 yılında aşağıdaki gibidir:

  • İnci 900 GR Siyah Zeytin Fiyatları: 215 TL
  • Bim İnci 2 KG Zeytin Fiyatı: 299 TL
  • İnci 400 GR Kırma Çizik Yeşil Zeytin: 79,50 TL
  • İnci 400 GR Yeşil Zeytin Fiyatları: 79,50 TL
  • Bim 1 KG İnci Siyah Zeytin Fiyatı: 155 TL
  • İnci 800 GR Zeytin Fiyatları: 124,50 TL
  • İnci 500 GR Zeytin Fiyatı: 99,50 TL

Bim zeytin fiyatı açısından en çok talep edilen seçenek olan İnci markası, yeşil ve siyah zeytin ürünleriyle tüketicilerin sevdiği seçenekler arasında yer alıyor. Bu nedenle fiyatları da düzenli olarak takip edilmektedir.

2- Bim Kaanlar Zeytin Fiyatları

bim zeytin fiyatları
bim zeytin fiyatları

Bim zeytin markası açısından değerlendirildiğinde en çok tercih edilen seçeneklerden bir diğeri ise Kaanlar’dır. Kaanlar zeytin markası, Bim marketlerde sadece aktüel dönemlerinde bulunuyor. Buna bağlı olarak son fiyat verilerini sizlerle paylaşacağız.

Bim zeytin fiyatları Kaanlar markası için şu şekildedir:

  • Bim Kaanlar Zeytin Fiyatları 1 KG: 144,50 TL

3- Bim Marmarabirlik Zeytin Fiyatı

bim zeytin fiyatları
bim zeytin fiyatları

Bim market zeytin fiyatlarını araştıran birçok tüketici, diğer marketlerde de yer alan Marmarabirlik ürünlerinin fiyatını da merak etmektedir. Bim Marmarabirlik zeytin fiyatı, alternatif marketlere kıyasla çok daha uygundur. Kuru sele siyah zeytin ürünleriyle öne çıkan markanın pek çok zeytin çeşidi bulunmaktadır.

Bim zeytin fiyatları listesinde Marmarabirlik ürünlerinin güncel fiyatı şu şekildedir:

  • Marmarabirlik Kuru Sele Zeytin 400 GR (Siyah): 99,50 TL

4- Bim Zeytin Fiyatı: Diğer Çeşitler

Bim zeytin fiyatları 2024 listesini araştıran kişiler için güncel fiyatları inceledik. Şimdi, İnci, Kaanlar, Marmarabirlik gibi önemli markalar haricinde, aktüel dönemlerinde yer alan Cem ve Pınar Elit gibi markaların zeytin fiyatlarını inceleyelim. Bim zeytin fiyatı listesi diğer seçenekler için sizlerle…

Bim’de zeytin fiyatları 2024 yılında diğer bazı çeşitler için şu şekildedir:

  • Cem 1 KG Biber Dolgulu Yeşil Zeytin Fiyatı: 135 TL
  • Pınar Elit Siyah Zeytin 1000 GR: 129 TL
  • Cem 800 GR Doğal Sele Siyah Zeytin: 135 TL

İlginizi Çekebilir: Bim Peynir Fiyatları

Bim’de Zeytin Fiyatları Ucuz Mu?

Bim zeytin fiyatlarını merak eden birçok kişi, aynı zamanda diğer market fiyatlarıyla kıyaslayarak hangisinin daha ucuz olduğunu araştırmaktadır. Genel anlamda markaların kalite, lezzet ve içerik bilgilerini hariç tuttuğumuzda Bim zeytin fiyatı, diğer marketlere göre oldukça uygundur. Ancak ürünlerin gramaj, lezzet ve kalite gibi bilgilerine göre fiyatlardan hangisinin avantajlı olduğu değişiklik gösterebilir.

Bim’in En Güzel Zeytini Hangisi?

Bim zeytin fiyatı haricinde en çok sorulan başka bir soruyu yanıtlayalım: Bim’in en güzel zeytini hangisi? İşte detaylar…

Bim zeytin çeşitleri içerisinde pek çok marka ve ürünler yer almaktadır. Temelde siyah ve yeşil zeytin formunda tüketicilerle buluşan bu ürünlerden hangisinin daha güzel olduğu, kişiden kişiye göre değişiklik gösterecektir. Ancak genel olarak “İnci” markalı siyah zeytinlerden 2 KG ve 900 GR seçeneklerinin yoğun olarak satın alındığını belirtebiliriz.

    En az 10 karakter gerekli