Bim şeker fiyatları, birçok markete göre en uygun seçenek olarak belirlenmektedir. Gıda enflasyonu sonrasında fiyatı en çok artan ürünlerden olan toz şeker Bim’de ne kadar? Detaylarıyla paylaşıyoruz. Bim 1 KG, 2 KG, 5 kilo toz şeker fiyatı ne kadar? İşte yanıtı…

Bim Şeker Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Bim şeker çeşitleri, vatandaşlar tarafından fiyatı en çok takip edilen ürünler arasında yer alıyor. Toz şeker; kek yapımı, çay ve diğer içeceklerle birlikte sıklıkla tüketilen bir ürün olduğundan dolayı fiyatı da merak ediliyor. Ayrıca küp şeker fiyatlarını da inceleyeceğiz. Bim şeker fiyatları 2024 yılında kaç TL? Şafak, Kristal ve Torku gibi markalarla açıklıyoruz.

Bim şeker fiyatı yeni dönemde en sık araştırılan fiyat başlıklarından birisiyken, indirim ve kampanyaların olup olmadığı da araştırılıyor. Buna bağlı olarak Bim şeker indirimi ve kampanyaları hakkında da bilgiler vereceğiz. Bim’de küp şeker fiyatları ne kadar oldu? İşte yanıtı…

Bim Şeker Fiyatı 2024: Markalara Göre 1 KG - 2 KG - 5 KG Çeşitler

Bim toz şeker fiyatları 2024 yılının en çok araştırılan fiyat başlıklarından birisi olmaya devam ediyor. Aktüel dönemlerinde çeşitli markaların ürünleriyle indirime konu olan toz ve küp şekerler, Bim için diğer marketlere kıyasla en uygun seçenek olarak tüketicilerle buluşuyor. Bim 5 KG şeker ne kadar? İşte cevabı…

Bim şeker fiyatı 2024 yılında çeşitli markaların ürünlerine göre aşağıdaki gibidir:

Torku Küp Şeker Fiyatı 750 GR 45 TL
Bim 5 KG Toz Şeker Fiyatı 2024 (Torku) 180 TL
Bim Şafak Toz Şeker Fiyatları 5 KG 155 TL
Bim 2 KG Toz Şeker Fiyatı (Şafak) 69 TL
Bim Küp Şeker Fiyatı (Şafak 1 KG) 37 TL
Bim 1 KG Toz Şeker Fiyatları (Ortalama) 37 TL

NOT: Bim şeker fiyatları 2024 yılında güncel olarak bu şekildedir. Ancak fiyatlar, güncel ekonomik gelişmelere göre ve Bim’in düzenlediği kampanya – indirimlere göre değişiklik gösterebilecektir. Burada yer alan fiyatları mağazalardan teyit etmeniz önerilmektedir.

Bim şeker markaları ve ürün fiyatlarına yönelik güncel tablo bu şekildeyken, markaların ürünlerini detaylı olarak sizler için fiyat yönüyle inceliyoruz. İşte ayrıntılar…

1- Bim Şafak Şeker Fiyatları

Bim şafak şeker fiyatı
Bim şafak şeker fiyatı

Bim şeker fiyatı güncel listesi için en çok merak edilen markalardan birisi olan Şafak, sadece Bim’de bulabileceğiniz bir markadır. Bim adına üretim gerçekleştiren marka, uygun fiyat ve yüksek kaliteli ürünleriyle vatandaşlar tarafından tam not alıyor. Peki, Bim Şafak şeker fiyatları ne kadar oldu? İşte yanıtı…

Bim’de şeker fiyatları 2024 yılında Şafak markası ürünleri için şu şekildedir:

  • Şafak 5 KG Toz Şeker Fiyatı: 164,50 TL
  • Şafak 2 KG Toz Şeker Fiyatları: 64,50 TL
  • Bim Küp Şeker Fiyatı 1 KG Şafak: 37 TL

2- Bim 1 KG Şeker Fiyatı

Bim 1 kg şeker fiyatı
Bim 1 kg şeker fiyatı

Bim şeker fiyatları için 1 kilogramlık toz şeker seçenekleri araştırılmaktadır. Ancak Bim’de şeker ürünleri için 1 KG toz şeker seçeneği fazla değildir. Zaman zaman markaların kampanyalı ürünleriyle indirimlere konu olan 1 KG toz şeker için ortalama fiyat bilgilerini paylaşıyoruz.

Bim şeker fiyatı 2024 yılında 1 KG toz şeker ürünleri için şu şekildedir:

  • Bim’de 1 kilogram toz şeker fiyatı, markalara göre değişmekle birlikte ortalama olarak 35 TL civarındadır.

3- Bim 5 KG Şeker Ne Kadar?

Bim 5 kg şeker fiyatı
Bim 5 kg şeker fiyatı

Bim şeker fiyatlarında en çok araştırılan seçeneğin 5 kg toz şeker ürünleri olduğunu söyleyebiliriz. Bim’de 5 KG toz şeker fiyatı, diğer marketlere kıyasla çok daha uygundur. Bim 5 KG şeker fiyatları 2024 listesini inceleyelim…

Bim şeker fiyatı güncel listesinde 5 kilogramlık toz şeker seçenekleri şu şekildedir:

  • Torku 5 KG Toz Şeker Fiyatı: 180 TL
  • Şafak 5 KG Toz Şeker Fiyatları: 155 TL

4- Bim'de Küp Şeker Fiyatları

Bim küp şeker fiyatı
Bim küp şeker fiyatı

Bim küp şeker fiyatlarının da yoğun olarak araştırıldığını söyleyebiliriz. Küp şeker, özellikle çay ve benzeri içeceklerde halkımız tarafından sıkça tüketiliyor. En uygun seçenek olarak ön plana çıkan Bim’de ise küp şeker fiyatı oldukça avantajlı!

Bim’de küp şeker fiyatı 2024 yılında aşağıdaki gibidir:

  • Torku 750 GR Küp Şeker Fiyatı: 45 TL
  • Şafak 1 KG Küp Şeker Fiyatları: 37 TL

Bim şeker fiyatı için güncel bilgileri paylaştık. Fiyatlar, bilindiği üzere aktüel dönemlerinde indirim ve kampanyalarla birlikte daha da uygun hale gelebilmektedir. Bu nedenle Bim şeker indirimlerinin ayrıca incelenmesi gerekiyor.

İlginizi Çekebilir: Bim Pirinç Fiyatı 2024

Bim Şeker İndirimi Var Mı?

Bim şeker fiyatları için uzun süredir indirim ya da kampanya düzenlenmemektedir. En son Nisan ayında aktüel kataloğuna giren Torku şeker ürünleri, ciddi oranda indirime girerek tüketicilere avantaj sağlanmıştı. Bim şeker indirimi için düzenli olarak aktüel kataloglarını takip etmeniz önerilmektedir.

Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı

Bim şeker fiyatı 2024 listesinde indirimler, genel olarak ilgili marketin resmi web sitesinde paylaşılmaktadır. İndirimleri farklı platformlarla kıyaslayarak şeker ürünlerini Bim’den satın alabilir, ciddi oranda fiyat avantajı elde edebilirsiniz.

Bim şeker fiyatları
Bim şeker fiyatları

Bim Şeker Çeşitleri ve Markaları Hakkında

Bim şeker fiyatları için bazı markalar ön plana çıkmaktadır. Özellikle Dizi ve Şafak markaları, ilgili marketlerde şeker ürünleri için öne çıkan seçenekler arasında yer alıyor.

Şafak markası, Bim adına üretim gerçekleştiren bir seçenek olarak, fiyatıyla en uygun ürünleri tüketicilerle buluşturuyor. Bim şeker fiyatı Şafak markası için en uygun seçenek konumundayken, Torku ve Kristal gibi bilinen markalarda da en uygun fiyat sağlanmaktadır. Bim şeker çeşitleri genel anlamda küp ve toz şeker olmak üzere iki farklı kategoride oluşturulmaktadır. Bu markaların ürünleri, 1 KG, 2 KG ve 5 KG gibi farklı miktar seçenekleriyle raflardaki yerini alıyor.

Bim'de satılan şeker markaları aşağıdaki gibidir:

  • Şafak
  • Torku
  • Kristal

Sık Sorulan Sorular

Bim şeker fiyatlarına dair sık sorulan soruları yanıtladık!

Bim'de 5 kg toz şeker ne kadar?

Bim'de 5 kg toz şekerin fiyatı 150 TL-180 TL arasında değişmektedir.

500 gram küp şekerde kaç adet var?

500 gramlık küp şeker paketlerinde ortalama 180 adet şeker bulunmaktadır.

Şafak şeker nerenin malı?

Şafak şeker markasının menşei Türkiye'dir. Bim marketlerinde satılan Şafak şeker yerli bir markadır.

Bim şeker fiyatı 2024 listesiyle ilgili güncel deneyimlerinizi, düşüncelerinizi ve sorularınızı yorumlar bölümünden paylaşabilir, diğer okuyucularımızın da faydalanmasını sağlayabilirsiniz!

Kaynak: Özlem Sucu