Yeni yılda asgari ücrete zam gelmesiyle birlikte perakende marketlerde çalışan personellerin maaşı merak ediliyor. Bim maaşları 2024 yılında zamlı haliyle en çok araştırılan seçeneklerin başında geliyor. Bim maaşı bilgilerini zamlı ve güncel haliyle kasiyer, reyon elemanı, müdür yardımcısı, mağaza müdürü ve bölge sorumlusu gibi kadrolar halinde sizlere sunuyoruz.

Bim çalışan maaşları, diğer marketlere kıyasla daha yüksektir ve avantaj sağlar. Ek olarak Bim part time maaşı genellikle saatlik asgari ücret üzerinden belirlenmektedir. Konuyla ilgili alternatif tüm detayları sizlere sağlıyoruz. Ayrıca Bim personel maaşlarıyla ilgili olarak ödeme tarihinin ne zaman olduğu gibi bilgilere de yer verdik. İşte tüm detaylar…

Bim Maaşına Ne Kadar Zam Geldi?

Bim maaşları 2024 yılında asgari ücrete gelen zamlar doğrultusunda arttırıldı. Yeni maaşlar, yemek ücreti ve diğer yan haklarla birlikte merak ediliyor. Sizlere en güncel Bim personel maaşlarını açıklıyoruz.

Bim’de çalışan maaşları, daha çok kadro ve çalışan deneyimine göre belirlenmektedir. Buna göre kasiyer, reyon, müdür ve bölge sorumlusu gibi pozisyonlar itibariyle ciddi maaş farklılıkları söz konusu olabiliyor. İşte güncel maaş bilgileri…

Bim Maaşları 2024 - Kasiyer, Müdür, Bölge Müdürü…

Bim Maaşı Ne Kadar Oldu?
Bim Maaşı Ne Kadar Oldu?

Bim’de maaşlar A-101 ve Şok Market gibi diğer kurumlara göre çok daha iyi düzeydedir. Yeni yılla birlikte maaşlara ortalama olarak %49 oranında zam yapıldı. Bim maaşı ne kadar oldu sorusunun yanıtını detaylı olarak aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

Bim maaşları 2024 yılı için kadro ve pozisyonlara göre aşağıdaki gibi belirlenmiştir:

Personel Maaş
Bim Depo Personeli Maaşı 19.000 TL
Bim Kasiyer Maaşları 18.000 TL
Bim Müdür Yardımcısı Maaşı 22.500 TL
Bim’de Reyon Elemanı Maaşları 18.000 TL
Bim Part Time Personel Maaşı 11.750 TL
Bim Bölge Sorumlusu Maaşları 35.000 TL
Bim Müdür Maaşları 27.500 TL
Bim'de personel maaşları ne kadar?

Bim çalışan maaşları 2024 yılı itibarıyla bu şekildedir. Maaşlar, ilgili personellerin deneyim süresi ve mesleki gelişimlerine göre değişiklik gösterebilecektir.

Ayrıca Bim kariyer imkanı bakımından en gelişmiş kurumlardan birisidir. Bu nedenle kasiyer olarak işe başlayıp kariyerde yükselmeyle birlikte müdür yardımcısı ve sonrasında müdür olabiliyorsunuz. Bu durumda maaşlar da artış gösterecektir.

Bim maaşları ne kadar oldu sorusunu pozisyonlara göre yanıtlayalım...

1- Bim Kasiyer Maaşları

Bim iş başvurusu sonucunda en çok alımın kasiyer ve reyon elemanları için yapıldığını düşünürsek bu görevde işe başlamanız olasıdır. Bu durumda Bim’de kasiyer maaşları sizin için önemli bir konu olacaktır. Bim kasiyer maaşlarını detaylı olarak inceleyelim…

Bim maaşları 2024 yılında kasiyerlik pozisyonu için şu şekilde belirlenmiştir:

  • Bim’de yeni işe başlayan bir kasiyer yaklaşık olarak 18.000 TL maaş almaktadır.
  • Deneyimli kasiyerler ise ortalama olarak 20.000 TL’ye kadar maaş alabiliyor.

2- Bim Personel Maaşları: Mağaza Müdürü

Bim Çalışan Maaşları
Bim Çalışan Maaşları

Bim maaşları hakkında en çok araştırılan seçeneklerden birisi de mağaza sorumluları içindir. Bim’de mağaza müdürü maaşları, diğer alt birimdeki çalışanların epey üzerinde olacak şekilde belirlenmiştir. Ancak Bim çalışan maaşlarının mağaza müdürleri için de değişebileceğini belirtmek gerekir.

Bim mağaza müdürü maaşı güncel olarak şu şekildedir:

  • Bim’de mağaza müdürleri ortalama olarak 27.500 TL maaş almaktadır.

3. Bim Bölge Sorumlusu Maaşı

Bim bölge sorumlusu, ilgili bölgedeki mağazaların yöneticisi niteliğindedir. Bölge sorumlusunun maaşı diğer personellere göre bir miktar daha yüksektir.

Bim bölge sorumlusu maaşları ortalama olarak şu şekildedir:

  • Bim bölge sorumlusu maaşı 30.000 TL-32.000 TL aralığındadır.

Bim'de Part Time Personel Maaşları Ne Kadar?

Bim maaşları 2024 bilgilerini full time personeller için paylaştık. Peki, part time çalışanlar ne kadar maaş alıyor? İşte güncel bilgiler…

Bim’de part time personeller, genellikle haftalık 30 saat çalışırlar. Bu da saatlik asgari ücretin haftalık 30 saat üzerinden hesaplanmasıyla maaşların bulunacağı anlamına gelir. Bim maaşları part time personeller için ortalama olarak 11.750 TL’dir.

Bim’de yemek ücreti ve diğer yan haklar da çalışılan süreler göz önüne alınarak hesaplara yatırılmaktadır. Bu nedenle birçok açıdan ilgili kurumda part time çalışmanın avantajlı olduğunu belirtebiliriz.

Bim'de Çalışma Şartları

Bim'de Çalışma Şartları
Bim'de Çalışma Şartları

Bim maaşları kadar mağazalarda çalışma şartları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bim’de çalışma şartları, diğer marketlerle aynı şekilde yoğun ve tempolu bir süreci ifade eder. Ancak kurumsallık açısından değerlendirildiğinde Bim, alternatif pek çok firmaya göre daha disiplinli ve düzenli bir yapıdadır.

Bim çalışma şartları ise şu şekildedir:

  • Haftalık 45 saat çalışılır.
  • Haftada 1 günlük izin hakkı bulunuyor. Bu izin günü genellikle hafta içi oluyor.
  • Mesaiye kalmak söz konusu olsa da fazla ücret ya da fazla tatil şeklinde bunu kullanabiliyorsunuz.
  • Envanter gibi sayım dönemlerinde ek ücretlendirme söz konusu olabilir.
  • Yıllık izin, doğum izni vb. birçok yan hak personellere tam olacak şekilde verilir.
  • Bim’de personellerin çalışma saatleri ise günde 2 vardiya olacak şekilde mağaza yönetimi tarafından belirlenmektedir.

İçerik Önerisi: Küçük Tüp Fiyatları

BİM Maaşları Ayın Kaçında Yatıyor?

BİM maaşlarının hesaba geçiriliş tarihi şirket tarafından belirlenmiştir. BİM'de çalışan personellerin maaşları ayın 10'u ila 15'i arasında yatırılmaktadır.

NOT: Bim maaşları ne zaman hangi bankaya yatar sorusu sık merak edilenler arasındadır. Bim’de personel maaşları her ayın 1’inde Garanti BBVA maaş hesaplarına yatırılmaktadır.

Bim İş Başvurusu

Son olarak Bim maaşları haricinde ilgili markete iş başvurusu yapmanız için hangi yolları izlemeniz gerekiyor, bu bilgileri verelim. Bim iş başvurusu için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir:

  • Bim Kariyer sayfasına gidin.
  • İş başvuru formunu doğru ve eksiksiz olacak şekilde doldurun.
  • Ardından “Gönder” butonuna tıklayın.
  • Olumlu olarak sonuçlanan başvurular için 1 hafta içerisinde başvurucuya dönüş yapılmaktadır.

Sık Sorulan Sorular

BİM maaşları konusu etrafında sık sorulan soruları yanıtladık!

Bakan Uraloğlu: “Türkiye'mizi geleceğe taşıyacak hizmetleri hayata geçirdik” Bakan Uraloğlu: “Türkiye'mizi geleceğe taşıyacak hizmetleri hayata geçirdik”

BİM'de yemek parası veriliyor mu?

BİM'in çalışanlarına günlük yemek parası verdiği bilinmektedir. Part-time ve tam zamanlı çalışanlara göre bu ücret 700 TL-1.500 TL arasında değişmektedir.

BİM'de Garanti hesabı açmak zorunlu mu?

BİM maaşları Garanti banka hesaplarına yatırılmaktadır. Bu nedenle çalışanların Garanti Bankası hesabı açması istenmektedir.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz