BİM zincir marketler Türkiye’nin en çok tercih edilen marketleri arasında başlarda yer alır. Market alışverişi yapılmadan önce ilk bakılan yerlerden biri olan BİM, fiyatları ile birçok bütçeye hitap ediyor.ü

Ev ihtiyaçlarını karşılamak için bakılan ilk yerlerden biri olan BİM marketlerden, sıkça alınan ürünlerden biri de kremalardır. BİM krema fiyatı açısından diğer marketlerden daha uygun fiyata satılır.

Peki, BİM’de krema ne kadar 2024 yılı için krema çeşitleri ve markalarına göre BİM kremalarını derledik. İşte, detaylar….

BİM Krema Fiyatı Ne Kadar?

1995 yılında 21 mağaza ile faaliyet göstermeye başlayan BİM, yerli bir market zinciridir. Günümüzde, Fas ve Mısır gibi ülkelerde de açılan BİM, toplamda 9 bin 360 adet mağazaya sahiptir.ü

BİM’in bu kadar büyümesinde kaliteli ürünleri uygun fiyata satmasının ve herkes tarafından tercih edilmesinin payı vardır. Geniş ürün yelpazesi ile alışveriş için ilk tercih edilen yerlerden biri olan BİM uygun fiyatları ile de her bütçeye hitap etmektedir.ü

BİM indirimli zincir marketlerde birçok yerli ve yabancı markalar da satışa sunulmaktadır. Birçok kişinin yemek alışverişi için tercih ettiği BİM marketlerde özellikle birkaç ürün sevilerek kullanılıyor.ü

Süt, peynir, yumurta ve yoğurt gibi temel gıdaların yanında birçok yemeğin ana malzemesi olan krema da BİM’den satın alınmaktadır. Fakat, satın alınmadan önce BİM krema fiyatı 2024 yılında ne kadar olduğu araştırılıyor.

BİM birkaç farklı krema markasını satışa sunmaktadır. BİM krema fiyatları, marka, gramaj ve yağ oranına göre değişiklik göstermektedir. Buna göre, BİM krema fiyatlarını derledik…

BİM krema yağ oranı ve marka fiyatı listesi aşağıdaki gibidir:

Krema MarkalarıFiyatları
DOST %18 Yağlı Krema24,50 TL
PINAR %18 Yağlı Krema25,50 TL
İÇİM %18 Yağlı Krema24 TL
YÖRÜKOĞLU %15 Yağlı Krema21 TL
TİKVEŞLİ % 8 Yağlı Krema29,95 TL
  • BİM krema Dost fiyatı %35 yağlılık oranı ve 200 ml için 32,60 TL olarak belirlenmiştir.
  • Dost sıvı krema fiyatı, %18 yağlı ve 200 ml içinü24,50 TL’dir.ü
  • Tikveşli markasında aitü%18 yağlı krema fiyatı BİM marketlerde 29.95 TL olarak satışa sunulmaktadır.
  • En çok tercih edilen krema markalarından bir olan Pınar, %18 yağlılık oranı ile 200 ml için 24,50 TL’dir.
  • İçim Şef yemeklik krema BİM marketlerde satılan bir diğer krema çeşididir ve %18 yağlı 200 ml için fiyatı 24 TL’dir.
  • Yörükoğlu, BİM marketlerde yerini alan krema markalarından biridir veü % 15 Yağlı krema fiyatı, 200 ml için 21 TL’dir.

Yörükoğlu, İçim, Tikveşli, Pınar ve Dost krema BİM marketlerdeki fiyatlarına baktık. Şimdi, krema çeşitlerine ve kullanım alanlarına bakalım…

İlgili İçerik: 2024 BİM Çerez Fiyatları Güncel Liste! Simbat Kuruyemiş Çeşitleri Ne Kadar?

BİM Krema Çeşitleri Nelerdir?

BİM, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Türkiye’nin tüm şehirlerinde marketleri olan BİM birçok marka ve çeşidi bünyesinde bulunduruyor.ü

Sebze, meyve, et ve süt ürünleri, kozmetik, temizlik malzemeleri gibi birçok ürün satışı yapılan BİM’de en çok tercih edilen ürünlerden biri kremadır. Peki, BİM krema çeşitleri nelerdir?

BİM sıvı ve pasta kremaları aşağıdaki gibidir:

  • Tikveşli
  • Pınar
  • Dost
  • İçim
  • Yörükoğlu
  • Danone
  • Dr. Oetker

BİM marketlerde satılan krema çeşitlerinin özellikleri ve içerikleri ise şu şekildedir:

  • Dr. Oetker vanilyalı 136 gr pasta kreması, pastalar ve kekler için hazır bir krema seçeneğidir. Hazırlaması kolaydır ve lezzetli bir vanilya aromasına sahiptir.
  • Pınar %18 yağlı krema 200 ml, BİM’de satılan popüler bir markadır. Yemek pişirmek ve tatlı yapmak için çok yönlü bir kremadır.
  • Yörükoğlu % 15 yağlı krema 200 ml, daha hafif bir seçenek arayanlar için daha düşük yağ içeriğine sahiptir. Çorbalarda ve soslarda kullanmak için idealdir.
  • İçim şef yemeklik %18 yağlı 200 ml kreması, yemek pişirmek için özel olarak tasarlanmış bir kremadır. Yemeklere, güveçlere ve ayrıca tatlılarda ve soslarda da kullanılabilir.
  • Danone 1 lt bitkisel yağlı kreması, laktozsuz veya vegan bir seçenek arayanlar için idealdir. Süt ürünü içermez ve pişirme ve fırınlamada kullanılabilir.
  • Tikveşli %18 yağlı 200 ml yemeklik kreması, BİM’de satılan popüler bir markadır. Yemek pişirmek ve tatlı yapmak için kullanılabilen bir kremadır.

İlgili İçerik: BİM Yufka Fiyatı Güncel Liste! BİM Baklavalık, Böreklik ve Üçgen Yufka Fiyatları 2024

Dost Krema Nasıl Kullanılır?

Dost markası, BİM marketlerine özel olarak üretilen bir markadır. Süt ve süt ürünleri, kahvaltılık ürünleri gibi birçok kategoride ürün sunmaktadır. Dost markasının ürünleri, uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli olmaları ile bilinmektedir. Dost markasının en çok tercih edilen ürünü ise kremadır.

Dost krema, yemek pişirmek ve tatlı yapmak için kullanılabilen çok yönlü bir kremadır ve kullanımı oldukça kolaydır.ü

Pasta içerisinde kullanacaksanız, en iyi sonuçları elde etmek için Dost kremayı kullanmadan önce en az 2 saat buzdolabında soğutmalısınız. Ardından, bir mikser veya çırpma teli kullanarak kremayı çırpabilirsiniz.

Çırpılmış kremayı pastalar, kekler ve diğer tatlılar için süsleme olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca kremayı soslara, çorbalara ve güveçlere de ekleyebilirsiniz.

Dost krema, en çok yemek pişirmek ve tatlı yapmak için kullanılan çok yönlü bir kremadır. Pastörize edilmiş olan Dost krema %18 yağ oranı olan versiyonu ile daha yoğun ve kremsi bir dokuya sahiptir. Özellikle soslarda kullanmak için idealdir.