Kıvanç Tatlıtuğ ile evliliğinin ardından adından çokça söz ettiren ünlü moda tasarımcısı Başak Dizer, başarıları ve özel hayatı ile merak ediliyor. Başak Dizer kimdir sorusunun yanıtını sizin için paylaşıyoruz…

basak-dizer-kimdir

Lastiğin içine giren yavru kedi için seferber oldular! Lastiğin içine giren yavru kedi için seferber oldular!

Başak Dizer Biyografi

Evliliği ile gündeme gelen Başak Dizer’in hayatı merak ediliyor. Mesleğine ve özel yaşantısına dair bilgileri derledik…

İstanbullu olan Başak Dizer, 13 Nisan 1977 yılında dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi İletişim bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. Ardından İtalya’nın moda başkenti olan Milano kentinde İstituto Moda di Burgo’da eğitimine devam etmiştir.

Eğitimine büyük önem veren Dizer, İstanbul’da LaSalle ve Mimar Sinan Üniversitesi Moda Tasarım bölümlerinden de sertifikalar kazanmıştır. Ayrıca Londra’daki Central Saint Martins’de modayla alakalı çeşitli kurslara katılım sağlamıştır.

Ünlü markalarda önce baş tasarımcı asistanı, daha sonrasında ise tasarımcı olarak çalışmıştır.

2016 yılında hayatını Kıvanç Tatlıtuğ ile birleştirmiştir.

Başak Dizer Ne İş Yapıyor?

Başak Dizer kimdir, nerelidir ve mesleği ne soruları arama motorlarının sık sık gündeminde yer alıyor. Başak Dizer Tatlıtuğ’un kariyerine dair detayları paylaştık…

Moda tasarımına ait dolu bir eğitim geçmişi olan Başak Dizer, ortağı Deniz Marşan ile birlikte 2007 yılında 2Shoppers adlı markayı kurmuştur. Daha çok stil danışmanlığı yapan iki ortak alışveriş ve hediye önerileri için de çalışmaktadır.

Başak Dizer Aşk-ı Memnu dizisi oyuncularının stylingini yaparak adını duyurmuştur. Dizide özellikle Bihter Ziyagil ve Firdevs Yöreoğlu karakterlerinin kıyafetleri hala daha sosyal medyada oldukça beğenilmektedir.

Dizi ile gelen başarının ardından Marşan ve Dizer 2013’te danışmanlık ve showroom hizmeti verdikleri ROOM’u kurmuşlardır.

basak-dizer-kivanc-tatlitug

Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ Evliliği

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, Türk magazinin en konuşulan çiftleri arasında yer alıyor. İkilinin Aşk-ı Memnu döneminde tanıştıkları biliniyor.

Birlikteliklerini 2016 yılında Paris’te sade bir nikah töreni ile taçlandıran çift, mutlu evliliklerini sürdürmeye devam ediyor.

Başak Dizer’in kaç çocuğu var sorusu da merak edilenler arasında yerini alıyor. Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ’un 15 Nisan 2022 tarihinde doğan Kurt Efe Tatlıtuğ adında bir oğulları vardır.

basak-dizer-cocugu

Sık Sorulan Sorular

Başak Dizer kimdir sorularının yanı sıra; arama motorlarında Dizer ile alakalı aratılan diğer sorular aşağıdaki gibidir:

Başak Dizer Kaç Yaşında?

1977 doğumlu Başak Dizer, 46 yaşındadır.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Eşi Arasında Kaç Yaş Farkı Var?

1983 yılında dünyaya gelen Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer arasında 6 yaş fark vardır.

Başak Dizer Önceden Kiminle Evlendi?

Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ ile hayatını birleştirmeden önce Oren Frances ile kısa bir süre evli kalmıştır.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz