Bu etkinlikler, öğrencilerin dil becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra, yabancı dilde özgüven kazanmalarını ve global bir bakış açısı edinmelerini hedefliyor.

Bahçeşehi̇r (5)

Aynı zamanda, uluslararası standartlarda yabancı dil eğitimi vermeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji’nin bu yaklaşımı, akreditasyon sürecinde önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Bahçeşehi̇r (4)

Bahçeşehir Koleji Yabancı Diller Bölümü ve Lise öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinliklerde öğrenciler keyifli vakit geçirdiler. Etkinlikde ortaokul öğrencilerinin step gösterisi herkesi büyüledi. 

Bahçeşehi̇r (3)-2

Salihli’de liseli öğrenciler, Gümüşçayı’nda çevre temizliği yaptı Salihli’de liseli öğrenciler, Gümüşçayı’nda çevre temizliği yaptı

Erasmus köşesi hazırlayan öğrenciler Erasmus hakkında bilgilendirmeler yapıp yarışmalar düzenlediler. Lise öğrencileri röportaj yapıp projeleri ile farkındalık yarattılar.

Bahçeşehi̇r (1)-3

Bahçeşehir Koleji Salihli Kampüsü Kurucusu Buket Elmacı, bu etkinliklerin öğrencilerin yalnızca akademik gelişimlerini değil, aynı zamanda yaratıcı ve eleştirel düşünme yeteneklerini de desteklediğini belirtti. Öğrenciler, dil öğrenmenin sınırlarını keşfederken aynı zamanda farklı kültürlere dair bilgi edinme fırsatı buldu.

Bahçeşehi̇r (6)

Bahçeşehi̇r (2)-3

Muhabir: Fatma Uysal