Öğrenciler, yoğun sınav temposundan bir nebze uzaklaşarak motivasyonlarını güçlendirdi.

Eğitimde Devrim; '4+4+4 Değişiyor' MEB’den 3+1 modeli ile yeni liseler dönemi! Eğitimde Devrim; '4+4+4 Değişiyor' MEB’den 3+1 modeli ile yeni liseler dönemi!

K A P A K-137

Gezi kapsamında ilk durak, doğayla iç içe olan İzmir Çiçekliköy oldu. Burada yapılan motivasyon kahvaltısında öğrenciler hem arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirdi hem de sınav sürecine dair pozitif enerji topladı.

Moti̇vasyon (2)

Kahvaltı sonrasında Bahçeşehir Koleji 50. Yıl Kampüsü ziyaret edildi. Öğrenciler burada başarılı lise öğrencileriyle tanışarak, sınav süreci ve sonrasında izlemeleri gereken yollar hakkında bilgi aldı. Bu tecrübe, öğrencilerin hedeflerini belirlemede önemli bir adım oldu.

Moti̇vasyon (3)

Günün son bölümünde öğrenciler, bir alışveriş merkezine giderek keyifli vakit geçirdiler ve gezilerini sonlandırdılar. Bu motivasyon gezisi, öğrenciler için hem keyifli hem de sınav sürecinde onlara moral kaynağı oldu. Bahçeşehir Koleji Salihli Kampüsü Kurucusu Buket Elmacı,  “Öğrencilerimizin sadece akademik başarılarına değil, psikolojik ve sosyal gelişimlerine de büyük önem veriyoruz. LGS süreci, çocuklarımız için oldukça stresli bir dönem. Bu tür motivasyon gezileriyle onların sınav kaygısını azaltmayı ve moral depolamalarını sağlamayı amaçlıyoruz. İzmir’deki bu gezide hem doğanın hem de sosyal etkileşimin gücünden faydalandık. Başarılarının sadece derslerle değil, sağlıklı bir zihin yapısıyla desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Tüm öğrencilerimize sınav sürecinde başarılar diliyorum ve onların her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.

Moti̇vasyon (4)

Muhabir: Onay Ozan