Aykan yaptığı açıklamada “Sayın Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım.

86705775_2555864291203476_970587571522371584_n

Kadın kollarını yönetimini kazandığımız günden beri partimizi büyütmek için canı siperane çalıştık. İlçe yönetiminden araç ve maddi destek almamamıza rağmen kendi imkanlarımızla Salihli'nin bütün köylerinde çalışma yapıp partimize 1000 üzerinde üye kazandırdık.

Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Futbol Kulübü’nü ziyaret etti ! ‘Bu durumu Özgür Özel’e şikayet ediyorum’ Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Futbol Kulübü’nü ziyaret etti ! ‘Bu durumu Özgür Özel’e şikayet ediyorum’

Ben Kadın Kolları Başkanı Nurgül Aykan  ve yönetimimdeki kadın arkadaşımızla  ilçe başkanımızın hakaretlerine ve küfürlerine maruz kaldık ve bu husus mahkeme kararıyla kesinleşti. Buna rağmen bu konuyu medya önüne atmayıp sırf partimiz zarar görmesin diye her şeyi sineye çektim. Fakat bunca fedakarlık ve çalışmalarımız ortada iken ben ve ekibim görevden alındık. Görevden alındık  parti tüzüğünün 25. Maddesi gereğince  alınmışız.

25-( acılımı görev ve sorumluluklarını yerine getirmediğinden çalışma kurallarına  bağdaşmaz tutum içine girdiğinden  dolayı  görevden alındık. Parti tüzüğümüzün ilgili maddesince bu görevden almaya itirazda bulunduk ama itiraz sonucumuz beklenmeden yerimize yeni kadın kolları atandı. Belediye Başkanlığı seçimi öncesi tek yumruk olmamız gerekirken tarafım ve kadın kollarına yapılan bu haksızlık kamuoyunun bilgisine sunulur. Ben ve ekibim görevimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyoruz Takdiri de siz değerli  üyelerimize ve partimize gönül veren partililerimize sunuyoruz bizlere destek veren üyelerimize ve tüm halkımıza teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: Fatma UYSAL