Sevgi Yolu Caddesi No:120 adresinde (Denizbank karşısı) iki yıl önce hizmete başlayan ve ilçeyi Premium Sigorta farkıyla tanıştıran Aydın Sigorta Salihli, hizmette 3.yaşına girdi. Aydın Sigorta Salihli olarak 2 yıldır müşterilerinin trafik, kasko, sağlık, konut, işyeri, Dask, Tarsim, seyahat, ferdi kaza ve yangın sigortası gibi pek çok branşta her an yanlarında olduklarını belirten Abidin Aydın, ilgilerinden dolayı tüm müşterilerine teşekkür etti.

“Yüzde 20 indirimden faydalanın”

Salihli ve bölge insanına doğru konuda yönlendirmek adına çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Aydın, sigortacılıkta 2 yıldır Salihli’nin premium noktası olduklarını söyledi. Aydın Sigorta Salihli olarak her zaman, en uygun ve en doğru teklifi verdiklerini sözlerine ekleyen Aydın “Amacımız sigortacılıkta en önemlisi doğru poliçeyi, en uygun fiyata müşterilerimize sunmaktır. Bunun yanında da doğru bir şekilde bilgilendirmektir” dedi. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası hakkında bilgi veren Aydın, “Özel hastanelerde ki muayene ve tedavi ücretleri oldukça yükseldi. Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırarak ücretsiz muayene, tahlil ve tetkiklere ayrıca da yatışlı tedaviler de ücretsiz faydalanabiliyorlar. Şuan da ‘’Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’’ başta olmak üzere ‘’Konut ve İşyeri poliçelerin de  %20 indirim sağlamaktayız” dedi.

Fed Faiz İndirimine Gitti! Altın, Dolar ve Bitcoin'de Şok Gelişmeler: Gram Altın İçin Yeni Rekor Tahminleri!" Fed Faiz İndirimine Gitti! Altın, Dolar ve Bitcoin'de Şok Gelişmeler: Gram Altın İçin Yeni Rekor Tahminleri!"

“Her zaman bir telefon kadar yakınız”

Kasko ve poliçeler konusunda uyarılarda bulunan Aydın “Bize gelen müşterilerimizden en çok duyduğumuzun konuların başında kasko poliçeleri, konut ve işyeri poliçelerinde muafiyet konusunda mağduriyet yaşamasıdır. Vatandaşlarımıza fiyat düşürmek için eksik teminatlı ve muafiyetli poliçeler düzenleniyor. Bu da yaşanan kaza durumunda hasar ödemelerini ve parça kullanımın da orijinal olmayan parçaları kullanılmasına sebebiyet veriyor. Biz Aydın Sigorta Salihli olarak müşterilerimize ucuz poliçe yerine, doğru teminatlı uygun poliçe kesiyoruz. Sizler de poliçelerinizde sorun yaşamak istemiyorsanız, mutlaka Aydın Sigorta Salihli’ye uğrayın” diye konuştu. “Her zaman bir telefon kadar yakınız” diyen Aydın “Bilgi ve teklif için bizleri 0 530 445 92 98 ve 0 507 565 45 45 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz” dedi.

Muhabir: BEHZAT AKCAN