Televizyon dünyasının en ünlü isimlerinden birisi olan Acun Ilıcalı’nın, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile dünyaevine girmeye hazırlandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu haberlerin ardından vatandaşlar Ayça Çağla Altunkaya kimdir diye merak ediyor.

Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Ayca Cagla Altunkaya Kimdir 8

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir?

Acun Ilıcalı, yıllardır Survivor gibi herkesi ekran başına kilitleyen yapımlara imza atıyor. Başarısıyla ve ticari hamleleriyle Türkiye’nin en zengin isimlerinden olan Acun Ilıcalı aynı zamanda özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor.

Daha önce üç kez evlilik yapan başarılı sunucunun özellikle Şeyma Subaşı’yla olan ilişkisi magazin gündeminden hiç düşmedi. Çift, 2018 yılında boşanmasına rağmen hala zaman zaman konuşuluyor.

Tüm bunlara rağmen iki isim de aşk hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyor. Acun Ilıcalı da son dört yıldır Ayça Çağla Altunkaya ile birliktelik yaşıyor. Birçok kişi ise onun Şeyma Subaşı’ya benzerliğini konuşuyor. Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya hakkında zaman zaman evlilik iddiaları ortaya atılıyor. Daha önce yalanlanan bu iddialar sonunda gerçeğe dönüşüyor.

Başarılı sunucu, geçtiğimiz yıl Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününde sürpriz bir organizasyon düzenledi. Çiftin daha sonra paylaştıkları fotoğraflarda Ayça Çağla Altunkaya’nın parmağındaki yüzük dikkatleri çekti.

Bu hafta ise Acun Ilıcalı’nın düğün için Muğla’daki bir otelin tüm odalarını kapattığı iddia edildi. Bu haberin gündem olmasının ardından birçok kişi Ayça Çağla Altunkaya kimdir diye soruyor. Acun Ilıcalı’nın müstakbel eşi Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da dünyaya geldi.

Liseyi bitirdikten sonra Nişantaşı Üniversitesi'ne girdi. Burada hemşirelik bölümünde eğitim aldı. Öğrencilik yıllarında basketbolla ilgilendi. 2020 yılında Acun Ilıcalı ile sürat teknesindeki fotoğraflarıyla ilk kez gündeme geldi. Daha sonra 31 Aralık 2020 tarihinde O Ses Türkiye özel yılbaşı bölümünde görüldü.

Acun Ilıcalı ile olan birlikteliklerini Instagram’da paylaştıkları bir fotoğraf ile açıkladılar. Çiftin yakın zamanda düğün tarihlerini açıklaması bekleniyor.

Ayca Cagla Altunkaya Kimdir 6

Ayça Çağla Altunkaya Nereli?

Acun Ilıcalı’nın dört yıllık sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın nereli olduğu merak ediliyor. Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da dünyaya geldi.

Ayça Çağla Altunkaya Boyu

Ayça Çağla Altunkaya kimdir sorusuna yanıt bulanlar boyunun ne kadar olduğunu da bilmek istiyor.

Öğrencilik yıllarında basketbol oynayan Ayça Çağla Altunkaya, 178 cm boyunda ve 52 kilo.

Ayça Çağla Altunkaya Kaç Yaşında?

Ayça Çağla Altunkaya kimdir sorusunun ardından kaç yaşında olduğu da merak konusu oluyor. Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da dünyaya geldi. Şu anda 25 yaşındadır.

Ayrıca sevgilisi Acun Ilıcalı’dan 30 yaş küçüktür.

Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim? Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim?

Ayca Cagla Altunkaya Kimdir

Çağla Altunkaya Ne İş Yapar?

Ayça Çağla Altunkaya liseden mezun olduktan sonra Nişantaşı Üniversitesi’nde hemşirelik okudu. Ancak şu anda ne iş yaptığı bilinmiyor.

Acun ve Çağla Altunkaya Kaç Yıldır Sevgili?

Acun Ilıcalı’nın düğün için Muğla’daki bir otelin tüm odalarını kapattığı iddia edilirken çiftin kaç yıldır sevgili oldukları merak ediliyor.

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya 2020 yılından bu yana dört yıldır birliktelik yaşıyor. Tüm Türkiye çiftin ilişkisini Ayça Çağla Altunkaya’yı Acun Ilıcalı’nın sürat teknesindeki fotoğraflarıyla öğrendi.

Ayça Çağla Altunkaya daha sonra O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde görüldü. Ardından Instagram’dan paylaştıkları fotoğrafla ilişkilerini resmen açıkladılar.

Ayca Cagla Altunkaya Kimdir 2

Acun ve Çağla Altunkaya Nasıl Tanıştı?

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya’nın ilişkisinde en çok merak edilen konulardan birisi de nasıl tanıştıkları.

İddialara göre hemşirelik mezunu olan Ayça Çağla Altunkaya, Survivor yarışması için Dominik'te oluşturulacak sağlık ekibine katılmak için başvuru yaptı. Başvuru sırasında Acun Ilıcalı ile tanıştı ve çiftin ilişkisi bu şekilde başladı.

Ayca Cagla Altunkaya Kimdir 10

Ayça Çağla Altunkaya Ailesi

Acun Ilıcalı ile dünyaevine girmeye hazırlanan Ayça Çağla Altunkaya’nın ailesi de merak konusu oluyor. Bu yüzden birçok kişi Ayça Çağla Altunkaya ailesi kimdir diye soruyor.

Ayça Çağla Altunkaya’nın annesi İlknur Altunkaya’dır. İlknur Altunkaya’nın hamile olduğu iddiaları bir ara gündemi oldukça meşgul etmişti. Ancak aileden bu konuda herhangi bir açıklama gelmedi.

Ayça Çağla Altunkaya’nın kendisinden küçük iki kardeşi var.

Bu yazımızda Ayça Çağla Altunkaya kimdir sorusu başta olmak üzere Acun Ilıcalı’nın müstakbel eşi hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Kaynak: Özlem Sucu