Astrolojiyi günlük yaşantınızda rehber olarak kullanmak mı istiyorsunuz? O halde Türkçe ve yabancı dil destekli astroloji uygulamalarından yararlanabilirsiniz. Hem günlük burç yorumlarınıza bakıp hem de doğum haritanızı yorumlatabilirsiniz. Sizin için paylaştık! 

astroloji-mobil-uygulamalar

Yıldızlarla İletişimde Kalın: En İyi Astroloji Uygulamaları 

Yıldızlarla iletişim kurmak, insanlığın binlerce yıldır izlediği kadim geleneğin modern bir yansımasıdır. Gökyüzündeki yıldızların ve gezegenlerin konumlarına dayanan astroloji, antik bir sanat ve bilim formu olarak bilinir. 

Astroloji; karakterimizi, duygusal durumumuzu ve yaşamımıza etki eden pek çok unsuru yansıtan bir harita olarak da düşünülebilir. Dolayısıyla bizlere hem rehberlik eder hem de manevi bir deneyim sunar. 

Astroloji uygulamaları, bize evrenden mesajlar getiren haberciler gibidir. Bu uygulamalar, pek çok kişi için bireysel ve spiritüel gelişimlerine yardımcı olan işlevsel araçlardır. Gelin, astroloji uygulamalarına dair detaylara daha yakından bakalım…

Türkçe Astroloji Uygulamaları: Astrologlar Hangi Programı Kullanıyor?

Astroloji uygulamaları, yıldızların ve gezegenlerin konumlarından elde edilen astrolojik bilgilerle kullanıcılara geniş bir perspektif sunar. Pek çok kişi; aileleri, arkadaşları ve romantik ilişkileri ile olan uyumlarını analiz eder, geleceğe dair görüşler alır. 

Burçlara göre uygulamalar ise günlük astrolojik tahminler ile kullanıcıların dönemsel olarak yıldızların enerjisine uygun hareket etmelerine yardımcı olur. Bu sayede yaşamınızı daha bilinçli bir şekilde yönetebilirsiniz.

Son dönemlerde giderek daha da popüler hâle gelen astroloji uygulamalarına dair en çok merak edilen soruları sizin için yanıtladık. 

Günlük burç yorumları: 18 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 18 Eylül 2024

Türkçe astroloji uygulamaları şu şekildedir:

  • My Astro
  • Astopia
  • Günlük Burç: Astroloj, & Tarot
  • Moyra: Astroloji ve Burçlar
  • Regulus: Yıldız Günlüğü
  • Stellium: AI Tabanlı Astroloji
  • AI Astrolog

Ms Astro

Ms Astro, kişiselleştirilmiş bir astroloji uygulamasıdır. Haritanızdaki evlerin ve gezegenlerin detaylı açıklamalarını uygulama üzerinden inceleyebilirsiniz. 

Ms Astro, gezegenlerin konumlarını ve hareketlerini analiz ederek bunların yaşamınızı nasıl etkileyebileceğini dair bilgiler verir. Finansal durumunuzdan aşk hayatınıza kadar pek astrolojik planınıza dair geniş bir vizyon sunar. 

Astopia

astopia

Astopia, doğum haritalarından yola çıkarak kullanıcılarına özel ve detaylı analizler yapan bir astroloji uygulamasıdır. Üstelik uygulama üzerinden burcunuza dair yorumlara da ulaşabilirsiniz. 

Astopia’da astrolojiye dair temel soruların yanıtları da açıklanıyor. Ay, güneş ve yükselen burçlar gibi konularda bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Moyra: Astroloji ve Burçlar

moyra

Dünyanın en popüler astroloji uygulamalarından biri olan Moyra, geleceğe dair merak ettiğiniz pek çok soruya yanıt bulabileceğiniz bir platformdur. Aşk hayatınız, kariyeriniz ve gelecekte sizi bekleyen sürprizlerle ilgili merak ettiğiniz soruların yanıtlarını Moyra’da bulabilirsiniz. 

Uygulamayı ücretsiz olarak telefonunuza indirebilirsiniz. Astroloji ile ilgili merak uyandıran pek çok bilgi, Moyra’da kullanıcılara sunuluyor. 

Regulus: Yıldız Günlüğü

regulus

Regulus, kullanıcı dostu arayüzü ile oldukça pratik bir kullanım sunan uygulamaların başında geliyor. Üstelik uygulama üzerinden limitsiz profil oluşturarak aynı anda birden fazla kişinin astrolojik profilini analiz edebilirsiniz. 

Uygulama üzerinden doğum haritanızı oluşturarak gezegenlerin açı değişimlerini takip etmeniz de mümkün. Astrolojik elementlerinizle ilgili detaylı analizleri inceleyebilirsiniz.

Stellium: AI Tabanlı Astroloji

Stellium, doğum haritası analizlerinden geleceğe yönelik tahminlere kadar pek çok konuyla ilgili detaylı analizlere ulaşabileceğiniz bir platformdur. Transit haritanızdaki günlük, haftalık ve aylık analizleri okuyabilir, dilerseniz bu yorumları PDF olarak indirebilirsiniz. 

AI Astrolog

Yapay zekâ ve astrolojiyi bir araya getiren AI Astrolog uygulaması günlük burç yorumlarından burç uyumluluk analizlerine kadar geniş bir spektrumda hizmet veriyor. Geleceğe dair ipuçlarınızı keşfetmek için uygulamayı mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.

En Popüler Yabancı Astroloji Uygulamaları

Hayatında astrolojiyi kendine rehber edinenler, cep telefonları üzerinden uygulamaları takip etmeye çoktan başladı! Yabancı uygulamalar arasından dünyaca popüler olanları bulabilirsiniz…

En bilinen ve kullanımı yaygın yabancı astroloji uygulamaları aşağıdaki gibidir:

  • Astrology Master
  • Co-Star
  • Solar Fire

Dünyaca ünlü bu uygulamaları sizin için tanıttık. Kendiniz için en uygununu belirleyebilirsiniz… 

Astrology Master Nedir?

astrology-master

Gezegenlerin konumlarını gösteren Astrology Master, çeşitli formüllerden yararlanarak astrolojik haritalar ve raporlar oluşturmaya yarayan bir uygulamadır. Bu uygulamanın kullanımı son derece kolaydır.

Astroloji meraklılarının favori uygulamalarından biri olan Astrology Master, yalnızca doğum bilgilerinizi kullanarak çeşitli raporlar oluşturur. Dilerseniz yorumları okuyabilir, hazırlanan raporların çıktısını alabilirsiniz.  

Co-Star Uygulaması Nedir?

co-star

Co-Star, en iyi Türkçe astroloji uygulaması seçeneklerinden biridir. Bu interaktif platform, kişisel astrolojik haritanızı oluşturmanıza, analizler yapmanıza ve günlük astroloji tahminlerine erişmenize olanak sağlar. 

Co-Star uygulamasının kullanıcılarına sunduğu diğer imkânlar şu şekilde sıralanabilir: 

  • Uygulama üzerinden doğum haritanızı oluşturabilirsiniz. 
  • Kişisel astrolojik profilinizi çözümlemek için uygulama üzerinden sunulan detaylı analizlerden yararlanabilirsiniz. 
  • Günlük astrolojik tahminleri ve burç yorumların inceleyerek geleceğe dair atacağınız adımları belirleyebilirsiniz. 
  • Bu astroloji uygulaması üzerinden arkadaşlarınızla veya partnerinizle aranızda olan uyuma dair detaylı analizleri inceleyebilirsiniz. 

Co-Star, kişisel gelişimine odaklanan bireyler için bir rehberlik aracı olarak kullanılabilir. 

Solar Fire Ücretsiz mi?

Solar Fire, astrologlar ve astrolojiye merak duyanlar için geliştirilmiş kapsamlı bir uygulamadır. Oldukça geniş bir özellik yelpazesi sunan Solar Fire, ücretli bir uygulamadır.

Bu tür geniş kapsamlı ve özel astroloji uygulamalarının pek çoğu, kullanıcılara ücretli olarak kullanım olanağı sunar. Daha özel ve kişiselleştirilmiş analiz araçlarından faydalanmak isterseniz bu astroloji uygulamalarından belirli bir ücret karşılığında yararlanabileceğinizi hatırlatalım. 

En İyi Doğum Haritası Uygulaması

Doğum haritası; bireylerin karakter özelliklerini, duygusal yapılarını, potansiyellerini ve ilişki dinamiklerini daha iyi anlamak için kullandığı bir rehberdir. Bu uygulamalar, kişisel farkındalığı artırarak kişilerin içsel gelişimlerini destekler. 

En iyi doğum haritası uygulamaları şu şekilde sıralanabilir:

  • AstroSeek
  • Sanctuary
  • Astrology Zone
  • The Pattern
  • Astopia 

Bu uygulamalar, farklı özelliklere ve arayüzlere sahiptir. Hangi uygulamanın size uygun olduğunu belirlemek için öncelikle deneme yaparak kişisel tercihlerinize göre seçim yapabilirsiniz. 

Kaynak: Ayşenur Yılmaz