Siyaset dünyasında adından sıkça bahsettiren Mansur Yavaş’ın aile hayatına dair pek çok merak edilen ayrıntı mevcut. Özellikle, eşi ve çocukları hakkındaki detaylar araştırılıyor. 

Evli ve iki kız çocuğu olduğu bilinen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın en küçük kızı Armağan Yavaş’ın eğitim hayatının yanı sıra; özel hayatı da araştırılan konulardan bir tanesi oldu. 

Buna göre, merak edenler için Mansur Yavaş’ın kızı Armağan Yavaş kimdir sorusuna ayrıntıları ile yer verdik. İşte, detaylar…

Armagan Yavas Kimdir 17

Armağan Yavaş Kimdir?

Siyaset camiasında yer edinenler, hayatları ile her daim merak edilmiştir. Bu isimlerden biri de Mansur Yavaş olmuştur. Özellikle, Mansur Yavaş’ın ailesi hakkında pek çok merak edilen nokta var. 5 yıldır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Mansur Yavaş’ın kızları da ayrıca araştırılanlar arasındadır.

Ünlü siyasetçinin kızı Armağan Yavaş kimdir soruları kullanıcılar tarafından araştırılırken, merak konusu olan ayrıntılara yer verelim…

1990 yılında dünyaya gelen Armağan Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Nursen Yavaş’ın kızıdır. Armağan Yavaş, Ankara Beypazarı Anadolu Lisesi’nden 2008 yılında mezun olduktan sonra Ankara Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanmıştır. 

Armağan Yavaş eğitimini Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladıktan sonra ise avukat olmuştur ve günümüzde hala bu mesleği icra etmektedir. İleri seviyede İngilizce ve Almanca bilen Armağan Yavaş, Ankara’da mesleğini yürütmektedir ve çeşitli davalara bakarak danışmanlık da vermektedir. 

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya; 'Sete gitmeyi özledim' Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya; 'Sete gitmeyi özledim'

Armagan Yavas Kimdir 14

Armağan Yavaş Kaç Yaşında?

1990 yılında doğduğu bilinen Armağan Yavaş şu anda 34 yaşındadır. 

Armağan Yavaş Nereli?

Armağan Yavaş’ın nerede dünyaya geldiği bilinmemektedir. Fakat babası Mansur Yavaş Ankara’da dünyaya gelmiş ve burada yaşamını sürdürmüştür. Bu sebeple, Armağan Yavaş’ın da Ankara’da doğup büyüdüğü tahmin edilmektedir. 

Armağan Yavaş kimdir sorusuna ayrıntıları ile yer verdik. Şimdi, diğer merak edilen konular da göz atalım…

Armagan Yavas Kimdir 13

Armağan Yavaş Kiminle Evlendi?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kızı Armağan Yavaş hakkında merak edilen bir diğer konu ise evlilik hayatı oldu. Armağan Yavaş kimdir sorusu ile ilişkili olarak eşinin de kim olduğu araştırılıyor. Evli olduğu bilinen Armağan Yavaş’ın eşi ile ilgili merak edilenlere değinelim.

Avukat olduğunu bildiğimiz Armağan Yavaş, 2021 yılında Mustafa Güder ile dünyaevine girmiştir. Mustafa Güder ve Armağan Yavaş düğününe siyaset camiasından pek çok davetli katılmıştır. 

Ailelerin, yakın çevrelerinin ve arkadaşlarının katıldığı çiftin düğününe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da katılmıştır. 

Armağan Yavaş ve Mustafa Güder çifti gözlerden uzak bir evlilik yaşamayı tercih etmektedir. Bu sebeple Armağan Yavaş’ın eşi Mustafa Güder hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. 

Armagan Yavas Kimdir 18

Mansur Yavaş'ın Çocukları

Avukat ve siyasetçi kimliği ile tanınan Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından ön plana çıkmış ve hayatına dair tüm ayrıntılar merak edilir duruma gelmiştir. Özellikle aile hayatı ile merak edilen Mansur Yavaş, eşi, kızı, damadı ve torunu hakkında oldukça soru alıyor. 

Mansur Yavaş 23 Mayıs 1955 yılında Ankara, Beypazarı’nda dünyaya gelmiştir. 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra kariyer hayatına başlayan Mansur Yavaş, 1986 yılında Nursen Kıvanç ile dünyaevine girmiştir. 

2019 yılından beri ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Mansur Yavaş eşi, Nursen Yavaş ise 1964 doğumludur ve 60 yaşındadır. 38 yıldır evli olan Nursen ve Mansur Yavaş’ın  Çağlayan ve Armağan isminde iki kız çocuğu bulunmaktadır. 

Armagan Yavas Kimdir 15

Sıkça Sorulan Sorular

Armağan Yavaş kimdir ile ilgili diğer merak edilen sorular aşağıdaki gibidir:

Mansur Yavaş Kaç Yaşında?

23 Mayıs 1955 tarihinde Ankara’nın Beypazarı ilçesinde dünyaya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 69 yaşındadır.

Mansur Yavaş Torunu Var mı?

Armağan ve Çağlayan adında iki kızı olan Mansur Yavaş’ın bir torunu olduğu bilinmektedir. Torunun ismi Kemal Mansur’dur.

Mansur Yavaş'ın Çocukları Kaç Yaşında?

Mansur Yavaş’ın Çağlayan ve Armağan adında iki kız çocuğu bulunmaktadır. Mansur Yavaş’ın en büyük kızı Çağlayan Yavaş 1987 yılında dünyaya gelmiştir ve 37 yaşındadır. Evin en küçük kızı olan Armağan Yavaş ise 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir ve 34 yaşındadır.
 

Kaynak: Özlem Sucu