Su Matik’te 19 LT bir damacana su 12, 5 LT su ise 3 TL’den satılıyor.

Salihli’de ANL Su Arıtma Sistemleri, Avar Caddesi’ne Temiz Su Noktası Su Matik koyarak, çevreci bir projeyi hayata geçirdi. Avar Caddesi’ndeki Meydan Market’in önüne yerleştirilen su matik, 24 saat Salihli halkına hizmet veriyor. 19 litrelik damacananın 12 liraya, 5 litrelik pet şişenin ise 3 liraya doldurulduğu sistem vatandaştan tam not aldı.

1-296

“Temiz suya, Su Matik ile kavuştuk”

Sağlıklı ve temiz içme suyunu ANL Su Arıtma Sistemleri’nin kurduğu su matik sayesinde kavuştuklarını anlatan Salim Yıldız “Hazır su dolum merkezi Salihli’ye hayırlı olsun. Normalde 15 lira olan suyumuzu buradan 3 liraya dolduruyoruz. Herkes çok memnun” dedi.

kapak-10

“Taze arındırılmış su imkanı sunuyoruz”

Türkiye, siber güvenlik teşkilatı kuracak Türkiye, siber güvenlik teşkilatı kuracak

ANL Su Arıtma Sistemleri olarak ev ve işyerlerine su arıtma sistemi kurduklarını anlatan Anılcan Üzmez “Bazı vatandaşlarımız arıtma sistemini evine kurduramıyor. Bizde halkımıza ekonomik bir şey olsun deyip, su dolum merkezimizi Avar Caddesine kurduk. Sistem sayesinde Salihli halkımız taze ve arıtılmış su imkânını buradan sağlıyor” dedi.

3-259

Su Matik’te 19 LT bir damacana su 12, 5 LT su ise 3 TL’den satıldığını belirten Üzmez “Sistem şu şekilde çalışıyor. Elinizdeki 5 litrelik veya 19 litrelik ambalajınızla buraya gelip, ambalajınızı siteme bırakıp, 5 litre için 3 lira atarken, 19 litrelik damacana için yan taraftaki Meydan Market’ten 12 lira karşılığında aldığınız jetonu atıp, ambalajınız otomatik olarak doluyor. İnşallah Salihli halkı bu sistemimizi beğenir” diye konuştu.

Kaynak: Behzat AKCAN