Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra mesleki deneyim kazanabilmek adına stajını yapan ve çeşitli kurumlarda çalışıp deneyim kazanan Psikolog Tuba Demirtaş, çocuk, ergen ve ebeveyn danışmanlığı vermek üzere 3 yıl önce İzmir’in Dikili ilçesinde Anka Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni hizmete açan Psikolog Tuba Demirtaş, 2. şubesini ise doğup büyüdüğü Salihli’ye açtı. Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:125 Kat:4 Daire:7 adresinde 2. şubesini açan Tuba Demirtaş, Salihli’ye şube açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

DSÖ’den M-çiçeğine karşı ilk aşıya onay DSÖ’den M-çiçeğine karşı ilk aşıya onay

2-234

“Amacım çocukların hayatlarına dokunmaktır”

Her çocuğun özel olduğunu, her çocuğun ise kendi özelinde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Psikolog Demirtaş, “Çocukların ve ergenlerin duygusal dünyası bizim için çok önemlidir. Memleketim Salihli’de hizmete açtığım Anka Çocuk Ergen Psikolojik Danışmanlık Merkezi, sizlerle birlikte yol kat etmeye hazırdır. Çünkü bizim en büyük amacımız, çocukların hayatına dokunmaktır. Onların duygusal dünyalarında tıpkı anka kuşunun küllerinden doğduğu gibi kendi iç dünyalarını keşfederek onların yeniden doğmalarını, sağlıklı bireyler olarak hayata devam etmelerini destek olmaktır” dedi.

3-208

“Çocukları destekliyoruz”

MOXO dikkat performans testi ve CAS zekâ ve yetenek testi ile çocukların güçlü ve desteklenmesi gereken yönlerini tespit ettiklerini vurgulayan Psikolog Demirtaş, “Testlerin yanı sıra alanında uzman kişilerden aldığımız EMDR, çocuk ergen EMDR, bilişsel davranışçı oyun terapisi, deneyimsel oyun terapisi, çocuk ergen bilişsel davranışçı terapi ve 6 yıllık tecrübemiz ile hassasiyetin çok önemli olduğu bu alanda çocuklara destek oluyoruz” diye konuştu. Psikolog Demirtaş, Anka Psikolojik Danışmanlık Merkezi hakkında bilgi ve randevu için 0 542 320 9092 nolu telefondan iletişime geçilebileceğini sözlerine ekledi.

4-174

Tuba Demirtaş kimdir?

1992 yılında Salihli’de dünyaya gelen Psikolog Tuba Demirtaş, ilkokulu Fahriye Hanım İlkokulu’nda, liseyi ise Sekine Evren Anadolu Lisesi’nde, üniversite eğimini ise İstanbul Medipol Üniversitesi’nde tamamladı.  İzmir’in Dikili ilçesinde Anka Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni hizmete açan Demirtaş, merkezin 2. şubesini ise memleketi Salihli’de hizmete açtı.

8-76

7-101

6-126

5-146

Kaynak: Behzat Akcan