Seda Bakan, Türkiye'nin oldukça sevilen oyuncularından biridir. Özel hayatı da oyuncunun hakkında merak edilenlerdendir. Bu yazımızda Seda Bakan'ın eşi Ali Erel kimdir sorusunu sizler için cevaplayacağız...

İşte detaylar...

Ali Erel Kimdir?

Seda Bakan’ın eşi Ali Erel son dönemlerde sık sık araştırılmaktadır. Peki, Ali Erel kimdir? Ali Erel, 1984 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş başarılı bir sanatçı olarak tanınmaktadır.

Özellikle 2011 yılında müzik severler ile buluşturduğu Değiştik ismini koyduğu albümü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Bu albüm, Ali Erel için müzik kariyerindeki dönüm noktalarından biri olduğu bilinmektedir. Aynı zamanda albüm, Ali Erel’in geniş bir dinleyici kitlesi kazandırmıştır.

2011 yılından sonra Ali Erel'in başarısı sadece bu albümle sınırlı kalmamıştır. 2017 yılında çıkardığı Ben Bir Hayaletim Artık isimli şarkısı da takipçileri tarafından büyük ilgi görmüştür.

Ben Bir Hayaletim Artık isimli şarkı, zamanın popüler televizyon dizilerinden olan Bana Sevmeyi Anlat’ın finaline damga vurmuştur. Şarkı, dizinin sıkı takipçileri tarafından da oldukça beğenilmiştir.

Birçok dizi ve film için jenerik müzikleri de yapmaktadır. 2014 yılında Nafile Dünya jeneriği ile Sanat Kurumu En İyi Müzik Ödülü’nün sahibi olmuştur.

Ali Erel'in özel hayatı da en az kariyeri kadar ilgi çekmektedir. 4 Ekim 2014 tarihinde, Türkiye'nin sevilen oyuncu Seda Bakan ile hayatını birleştirmiştir. Bu mutlu evlilikten, 2019 yılında Leyla isminde bir kız çocukları olmuştur. 2022 yılında ise Ela isimli bir kız çocukları daha olmuştur.

Ali Erel ve Seda Bakan, sosyal medyada sıkça paylaşım yapmaktadırlar. Çiftin, aile fotoğrafları takipçilerinin ilgisini çekmekte ve beğeni toplamaktadır. Mutlu bir aile yaşamı sürdürdükleri de yakın çevreleri ve takipçileri tarafından bilinmektedir.


Ali Erel Nereli?

Ali Erel, Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ailesinin kökeni hakkında daha detaylı bir bilgi bulunmamaktadır.

Kısaca Ali Erel kimdir sorusunun cevabı; Ali Erel, müziğe olan tutkusunu ve yeteneğini yıllar boyunca sürdürmüştür. Böylelikle Türkiye'nin müzik dünyasında önemli bir yer edinmiştir. Hem albümleri hem de tekli çalışmaları ile müzik severlerin beğenisini kazanmaya devam etmektedir.

Taşınırken mi düştü? 'Ağız deforme olmuş...' Narin'in ölümünde yürek sızlatan bir ihtimal daha! Taşınırken mi düştü? 'Ağız deforme olmuş...' Narin'in ölümünde yürek sızlatan bir ihtimal daha!

Ali Erel Kaç Yaşında?


Ali Erel kimdir sorusundan sonra sanatçı hakkında en çok merak edilenlerden biri de kaç yaşında olduğudur. Ali Erel, 1984 yılında doğmuştur ve 2024 yılı itibarıyla 40 yaşındadır.

Ali Erel Ne İş Yapıyor?

Ali Erel, müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş başarılı bir sanatçı olarak tanınmaktadır.
 Ali Erel'in çalışmaları aşağıdaki gibidir:

  • 2008 – “The Heartbeat of the Village”, Fiziksel Tiyatro, Ses Tasarımı
  • 2008 – “Hamlet Makinası”, Özgün Müzik, Ses Tasarımı
  • 2009 – “Domus Sanat Çiftliği”, Bağımsız Sanatlar için gösteri alanı, kurucu üye.
  • 2009 – “Az Önce”, Performans ve Ses Enstalasyonuna dayalı fiziksel tiyatro, Konsept, İnteraktif Ses Tasarımı
  • 2009 – “Günah”, Kısa Belgesel, Yapımcı, Eş-Yönetmen, Özgün Müzik
  • 2010 – “Meursault: Bir Adım Daha…” Albert Camus’nün Yabancı adlı romanı üzerine bir mekan dönüştürme, performans, ses enstalasyonu
  • 2011 – “Kare”, Samuel Beckett’in Quad adlı oyunu üzerine fiziksel tiyatro, Ses Tasarımı
  • 2011 – “Açık Denizde”, Slowomir Mrozek, Özgün Müzik, Ses Tasarımı
  • 2011 – “True Color”, Performans ve Ses Tasarımına dayalı yemek enstalasyonu, Konsept, Performans
  • 2012 – “Değiştik” Solo Albüm, Müzik, Kayıt, Mix.
  • 2013 – “Mojo”, 2 Perdelik Oyun. Özgün Müzik, Remix.
  • 2013 – “Nafile Dünya”, 2 Perdelik Oyun, Eskişehir Şehir Tiyatroları Özgün Müzik.
  • 2014 – “Marquis de Sade”, Tatbikat Sahnesi, 2 Perdelik Oyun, Özgün Müzik
  • 2014 – “Kırmızı Balon”, Eskişehir Şehir Tiyatroları, Çocuk Oyunu, Özgün Müzik
  • 2014 – “Shakespeare Zorda”, Ankara Devlet Tiyatroları, 2 Perdelik Oyun, Özgün Müzik
  • 2013-2014 – Sanat Kurumu “En İyi Müzik” Ödülü – Nafile Dünya
  • 2015 – “Bahar Noktası”, Yeditepe Üniversitesi, Özgün Müzik, Düzenleme
  • 2015 – “Antabus”, Tatbikat İstanbul, Özgün Müzik
  • 2015 – “Kara Bela”, Film Jenerik Müziği, BKM
  • 2015 – “Aptal Kurnazlık”, Ankara Devlet Tiyatroları, Özgün Müzik
  • 2015 – “Grönholm Methodu” Ankara Devlet Tiyatroları, Özgün Müzik
  • 2016 – “Yoko’nun Doğumgünü”, Ankara Devlet Tiyatroları, Özgün Müzik
  • 2016 – “Kırıntılar”, TRT TV Filmi, Müzik Süpervizörü, Tema Müziği
  • 2016 – “Ekonomi Tıkırında” TRT TV Filmi, Özgün Müzik

Ali Erel ve Seda Bakan Ne Zaman Evlendi?

Ali Erel kimdir sorusunun ardından diğer bir merak edilen konu ise çiftin evlilik tarihidir. Seda Bakan ve Ali Erel, 4 Ekim 2014 tarihinde görkemli bir düğünle evlendikleri bilinmektedir. Bu mutlu birliktelik, hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılanmış ve çiftin mutluluğu sosyal medyada geniş yankı bulmuştur. 


Ali Erel ve Seda Bakan Çocukları

Seda Bakan ve Ali Erel'in 16 Ağustos 2019 tarihinde dünyaya gelen Leyla isimli bir kız çocukları bulunmaktadır. Leyla, çiftin ilk çocuğudur. Bu evlilikten, 2022 yılına geldiğimizde ise Ela adlı ikinci kızları dünyaya gelmiştir.


Seda Bakan Kimdir?

Ali Erel kimdir sorusu beraberinde Seda Bakan'ın hayatını da gündeme getirmiştir. Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Gebze, Kocaeli'de doğmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümünden mezun olmuştur. Bakan, oyunculuk kariyerine adım attığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine hitap etmiştir.

Seda Bakan, özellikle Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisindeki Eda rolü ile büyük çıkış yapmıştır. Bu rol sayesinde tüm Türkiye tarafından tanınır hale gelmiştir. Ardından Kardeş Payı dizisindeki Feyza karakteriyle de büyük beğeni toplamıştır.

Sinema kariyerinde de başarılı işlere imza atmıştır. Kara Bela, Arif V 216 ve Öldür Beni Sevgilim gibi filmlerde rol alarak başarısına başarı katmıştır.

Editör: Ecem Döner