2004 yılında yayın hayatına başlayan salihlisektorgazetesi.com, Manisa’nın tüm ilçelerinde temsilcilik açma yolundaki ilk adımını Alaşehir’de attı.

Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

WhatsApp Image 2023-12-01 at 17.11.00 (1)

40 yıllık meslek hayatında birçok ulusal gazete ve ajansın temsilciliğini yapan Nurettin Doğan, Manisa’nın en büyük gazetesi olan Sektör Gazetesi’nin Alaşehir temsilcisi olarak sahada olacak.

Doğan’ın Sektör Gazetesi temsilcisi olması hakkında konuşan Sektör Medya Genel Koordinatör’ü Cemal Güzelyurt, “Manisa’nın en büyük gazetesi olarak işimizin en iyisini yapma gayesiyle bir yola çıktık. Sektör Medya grubu olarak Manisa’nın tüm ilçelerinde temsilcilik açma yolunda ilk adımımızı Alaşehir’in en tecrübeli ismi meslektaşımız, Nurettin Doğan ile attık. Alaşehir’de, Nurettin hocamızla birlikte çok güzel işler yapacağımızdan eminiz. Sektör Medya grubuna ve Nurettin Doğan’a hayırlı olsun” dedi.

WhatsApp Image 2023-12-01 at 17.10.59

Doğan ise, “Gazetecilik mesleği işini sevmeyi gerektirir, emek ister. Ben bu mesleği 40 yıldır gönülden yapıyorum. Sektör Gazetesi, Alaşehir temsilcisi olarak da bu işin hakkını vermeye devam edeceğim. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Fatma UYSAL