Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, ilk bölümü 7 Mart 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta'nın yaptığı, senaryosunu Hakan Bonomo ve Ali Kobanbay ikilisinin kaleme aldığı dram türündeki Aile dizisinin final tarihi merak konusu.

aile-dizisi

Başrollerinde Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya gibi başarılı oyuncuları buluşturan Aile dizisi geçen sezon 30 bölüm olarak planlanmıştı.

devin-aslan-1

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Aile, final kararından dönmüyor. Her hafta birbirinden yeni oyuncuların katıldığı ve başrollerin ayrıldığı Aile dizisi, daha önce planlandığı gibi Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ile 30 bölüm üzerinden anlaşma sağlanmıştı.

devin-aslan

Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran Aile dizisiyle ilgili uzayacak mı bitecek mi gibi sorular sıklıkla sorulmuştu. Son gelen bilgilere göre Aile dizisinin akıbeti belli oldu. Aile dizisi ne zaman final yapacak? Aile dizisi bitiyor mu, yerine hangi dizi getiriliyor belli oldu!

aile-dizisi-hangi-gun-yayinlaniyor

Aile dizisi daha önce planlandığı gibi 30. bölümde final yapacağı öğrenildi.

aile-dizisi-show-tv

Hem izleyiciler hem kanal devam etmesini isterken Aile dizisi planlandığı gibi uzatılmayacak ve 30. bölümde biteceği öğrenildi.

aile

Reytinglerde rekorlar kıran dizinin uzama ihtimalinin bulunmadığı öğrenildi.

aile-dizisi-konusu-ve-oyunculari

Hakan Bonomo’nun 30 bölüm tamamlandıktan sonra dizinin senaryosunu yazmayacağı biliniyor. Peki diziyi başka biri yazar mı, Serenay Sarıkaya ya da Kıvanç Tatlıtuğ 30. bölümden sonra diziye devam eder mi?

kıvaç-serenay

Aile dizisinde geçtiğimiz hafta başrol oyuncusu İbrahim karakterini canlandıran Levent Ülgen diziye ölerek veda etmişti. Bu hafta dizide bir diğer başrol Nur Sürer’in canlandırdığı Hülya karakteri de ayrılırsa, Aile dizisi takvime uyacak ve bir daha uzamayacağı öğrenilecek.

aile_dizisi-hulya

Ancak Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ fanları diziyi uzatmak için şimdiden kampanyalar yapmaya başladı.

aile-dizisi-konusu-ne-hikayesi-gercek-mi

Show TV’de Yeni Başlayacak Dizi| Yerine Sandık Kokusu Geliyor

Sandık Kokusu Dizisi

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Aile dizisinin yerine “Sandık Kokusu” dizisi izleyiciyle buluşacak. Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ’ın başrolünü oynadığı dizinin afişi yayınlandı. 6 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak dizide Özge ÖzpirinçciDemet Akbağ’a başrolde Metin Akdülger ve Necip Memili eşlik etti.

sandik-kokusu-show-tv

Sandık Kokusu Konusu

Melis Civelek ve Zeynep Gür‘ün yazdığı dizinin kreatif danışmanlığını Zeynep Günay‘ın yapıyor. Nezaket Coşkun‘un yönettiği “Sandık Kokusu”nda 3 çocuk annesi Karsu ve ailesinin başlarına gelen talihsiz bir olay sonrası yaşadıklarını etkileyici bir anlatımla ekrana taşınıyor.

1-643

sandik-kokusu

demet-akbag-ozge-ozpirinci

Aile dizisinin final iddiaları hakkında sizi bilgilendirdik. Yerine getirilmesi düşünülen dizi hakkında bilgi verdik. Aile dizisi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmanız için daha derine iniyoruz. İşte detaylar…

Aile Dizisi Konusu

Sırlarla dolu olan Soykanlar, tanınmış ailelerden biridir. Soykanlar’ın başında bulunan bir gece kulübü sahibi olan Aslan, yaşadığı psikolojik sorunlarına çözüm bulmak için psikolog Devin’in kapısını çalar. Devin, kendisiyle aynı yerlerden yaralı olan Aslan’ın hayatına dahil olmasıyla, Soykanlar ailesinin içinde dengeler değişip, saklı kalan sırlar açığa çıkar. Artık ailenin hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

aile-dizisi-aile

Aile Dizisi Oyuncuları/ Karakterleri

Aslan Soykan (Kıvanç Tatlıtuğ)

kivanc-tatlitug-aslan-soykan

Soykanların lideri. Ailesinin ruhunda bıraktığı hasarlarla mücadele ederken bir yandan

ailesinin yıllardır devam ettirdiği karanlık işleri temizlemeye çalışır. Esprili ve eğlencelidir. ‘Volta’ adında bir gece kulübünün sahibidir. Devin’e aşık olmasıyla hayatındaki tüm dengeler değişir.

Devin Akın (Serenay Sarıkaya)

serenay-sarikaya-devin-akin

İnsanların hayatlarına dokunmaya çalışan bir psikolog. Kendisi ve kız kardeşi Yağmur için hayatla tek başına mücadele etmiş, azimli bir kadındır. Kendisi gibi aileden yaralı Aslan’a aşık olması, onun miladı olacaktır.

Hülya Soykan (Nur Sürer)

nur-surer-hulya-soykan

Sandık Kokusu Yeni Oyuncuları! Erkek Başrol Kim Oldu? Sandık Kokusu Yeni Oyuncuları! Erkek Başrol Kim Oldu?

Aslan’ın annesi, Soykanların kraliçe arısı. Ailesini korumaya hayatını adamış; güçlü ve gözü kara bir kadındır. Çocuklarının kendi kurallarına göre yaşamasını ister. Otoritesinin sarsılması en büyük korkusudur. Devin’in hayatlarına girmesiyle en büyük korkusunu yaşamaya başlayacaktır.

Cihan Soykan (Nejat İşler)

nejat-isler-cihan-soykan

Soykanların en büyük oğlu. Ailenin kara koyunu. Yaşanılan büyük bir olaydan sonra aileden kopmak zorunda kalır ve öfkeli, karanlık bir adama dönüşür. Soykanların tüm kirli işlerini Aslan’a devreder. Şimdilerde aileden uzak dursa da Aslan’la yolları kesişecektir.

Leyla Soykan Sayıcı (Canan Ergüder)

canan-erguder-leyla-soykan-sayici

Aslan’ın ablası. Annesinin baskısını hayatının her döneminde üzerinde hisseden Leyla, istemediği bir evlilik yapmıştır. İki çocuk annesidir. Zaman içerisinde tüm renklerini kaybeden Leyla, artık hayatının iplerini eline alıp kaybettiği tüm değerleri için savaşacaktır.

İbrahim Soykan (Levent Ülgen)

levent-ulgen-ibrahim-soykan

Aslan’ın amcası. Nam-ı diğer İbo. Zamanında ailenin başına kendisinin değil, kardeşi

Yusuf’un geçmesini hala hazmedememiştir. Bu yüzden hak ettiğini almak için Soykanlarla kıyasıya bir rekabetin içine girer. Aslan’ın her işine taş koymaya çalışır.

Seher Soykan (Emel Göksu)

emel-goksu-seher-soykan

Aslan’ın kıymetlisi, demans hastası babaannesidir. Sivri dilli, inatçı bir kadındır. Hastalığı ilerlese de aile üstündeki etkisi hala güçlüdür.

Yağmur Akın (Yüsra Geyik)

yusra-geyik-yagmur-akin

Devin’in kız kardeşi. Uçlarda yaşayan bir kadındır. Düzenli bir hayatı yoktur. Sadece hayattan aldığı keyifle ilgilenir. Dibe sürüklendiği bir noktada Devin’in yardımıyla hayatını düzene sokmaya çalışacak ve ablasının yanında yaşamaya başlayacaktır.

Tolga Sayıcı (Mert Denizmen)

mert-denizmen-tolga-sayici

Soykanların damadı. Aynı zamanda şirketin muhasebe müdürü. Hülya’nın dayatmasıyla Leyla ile evlendirilmiştir. Sessiz ve içten pazarlıklı bir yapısı olduğu için dikkat edilmesi gereken birisidir.

Ceylan Soykan (İpek Çiçek)

ipek-cicek-ceylan-soykan

Soykanların tekne kazıntısı. Eğlenceli ve dışa dönük kişiliği hayatla baş etme yoludur. Özgürlüğüne düşkündür. Bu yüzden annesi Hülya ile sürekli çatışır. En büyük hatalarını ise annesine karşı kendi varlığını ispatlamaya çalışırken yapacaktır.

Nedret Soykan (Ayda Aksel)

nedret-soykan

Aslan’ın halası Nedret karakterine hayat veriyor. 

Serap Vural (Selin Şekerci)

selin-sekerci

Devin Akın'ın avukatı olan Serap ile Cihan Soykan arasında bir bağ kurdu.

Aile Dizisi Son Bölümde Ne Oldu?

Hülya'nın verdiği karardan sonra Aslan'ı öldürmeyi planlayan İlyas, büyük bir sürprizle karşılaşır. Karşılıklı silahlar patlamadan hemen önce İlyas, evlatlık sırrı ve ailenin kanlı geçmişiyle ilgili Aslan'a büyük bir ipucu verir. Şimdi Aslan'ın aklında tek bir soru vardır. İlyas'ın söyledikleri doğru mudur?

aile-dizisi-nejat-isler

Sevdiği adamın ölümle burun buruna geldiğini öğrenen Devin, hamile olduğunu Aslan'a söyler.

Aslan aldığı habere çok sevinir ancak Devin bu bebeği doğurmamakta kararlıdır. Aslan, Devin'e doğacak bebekleriyle yeni bir hayat kurmanın mümkün olduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.

nejat-isler

Kıymet'ten gelen bir telefon Hülya'yı harekete geçirir. Diğer taraftan Aslan da evlatlık olan çocuğun kim olduğunu öğrenmek için planını işletmeye başlar.

Aslan evlatlık olan çocuğun kim olduğunu öğrendiğinde ortaya çıkan gerçek, Aslan ve Hülya'nın ilişkisini derinden sarsar. Diğer taraftan bu gerçeği Cihan da öğrenir. Devin'in kliniğine gider. Klinikte yaşananlardan sonra Devin, terapi seanslarını sonlandırma kararı alır.

ibrahim-soykan

Yağmur ve Eko'nun isteme töreni için herkes bir araya geldiğinde tüm sırlar birer birer gün yüzüne çıkar. Büyük bir tartışmanın sonunda Hülya; Devin ve Cihan'ın aylardır ondan gizli seans yaptıklarını Aslan'a söyler. Şimdi yüzleşme sırası Aslan ve Cihan'dadır. İki kardeş arasında o gece yaşanacak yüzleşme, aileye ait kanlı sırların ortaya çıkmasıyla büyük bir hesaplaşmaya dönerken; aile büyük bir yıkıma doğru sürüklenecektir.

Show TV Aile Dizisi Uyarlama Mı?

Aile dizisi, 1999-2007 yılları arasında Amerika'da yayınlanan dünyaca ünlü The Sopranos dizisinden uyarlandı.

Dizinin konusu New Jersey'de bir Amerikan-İtalyan mafya ailesi patronu Tony Soprano'nun meslek, suç, şiddet, aile, adalet ve dostluk kavramları arasındaki denge kurma mücadelesi üzerine kurulmuştur. Dizi aynı zamanda Soprano ailesinin bireyleri ve Tony'nin yakınında bulunan insanların hayatından da kesitler sunar.

Aile dizisinin final yapılacağı öğrenildikten sonra Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni bir projede yer alıp almayacağı merak konusu oldu. Peki Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı dizile ve yeni dizisi ne?

Kıvanç Tatlıtuğ Dizileri

  • Gümüş- Mehmet (2005)
  • Menekşe ve Halil- Halil (2007)
  • Aşk-ı Memnu- Behlül (2008- 2010)
  • Kuzey Güney- Kuzey (2011-2013)
  • Kurt Seyit ve Şura- Kurt Seyir Eminof (2014)
  • Cesur ve Güzel- Cesur (2016-2017)
  • Çarpışma- Kadir (2018-2019)
  • Yakamoz S-245- Arman (2022)
  • Aile- Aslan (2023)

Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Dizisi

Kıvanç Tatlıtuğ son olarak, 24 Kasım’da vizyona giren başrolünü Beren Saatle üstlendiği İstanbul İçin Son Çağrı filmiyle gündeme düştü. Bunun dışında Aile dizisi sonrası yeni bir proje için imza atıp atmadığı bilinmiyor.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz