Manisa 1.Amatör Küme’de heyecan başladı Manisa 1.Amatör Küme’de heyecan başladı

İzlanda, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'un 4'üncü haftasında A Milli Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Kritik karşılaşma Laugardalsvöllur Stadyumu'nda oynandı. Zorlu mücadelede Polonyalı hakem Damian Sylwestrzak görev aldı.
A Milli Futbol Takımı, İzlanda deplasmanında sahadan 4-2'lik skorla galip ayrıldı. Bu sonucun ardından A Milli Futbol Takımı, tarihte ilk kez İzlanda deplasmanında galip geldi.


İZLANDA'DA İLK KEZ KAZANDIK
A Milli Futbol Takımı, bu skorla birlikte bir ilke daha imza attı. Ay-Yıldızlılar, tarihte ilk kez İzlanda deplasmanında sahadan galibiyetle ayrıldı.

KAZANAN BİZİM ÇOCUKLAR
Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol sesi çıkmadı. A Milli Futbol Takımı, İzlanda deplasmanından 4-2'lik skorla galip ayrıldı.A Milli Futbol Takımı'nın gollerini İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti. İzlanda'da fileleri Oskarsson ile Gudjohnsen havalandırdı.

10 PUANA YÜKSELDİK
Bu sonucun ardından A Milli Futbol Takımı puanını 10'a yükseltti. İzlanda ise 4 puanda kaldı.A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi'nde Kasım ayında Galler'i konuk edecek ve ardından Karadağ deplasmanında Uluslar Ligi'ni noktalayacak.

670D818Bac0E445B22366F1E

A W308148 06

Kaynak: İHA